Arama sonuçlarınız

1. hastalikli_insan

Virago 535 hakkında yardımcı olmanızı istiyorum

Yarın motor geliyor bakıcam nasıl olduğuna http://www.sahibinden.com/temiz_yamaha_535-08WQQaXQQ13498938WQQpXQQdisplayitem çocuk hemşerim çıktı iyi biri.makine yaşlımı daha ne kadar götürür... vs... 4500 kadar bütçem olduğu için çinli alacağımı misler gibi virago alırım diye düşündüm...
  2. hastalikli_insan

250 cc chopper alacağım,yardım arkadaşlar!

4000 tl bütcem var, 250 cc uzun yola sorunsuzca gidebilen bir chopper istiyorum. hysoung gv250 ve regal arasında çelişkideyim... regali görübümünden dolayı seviyorum ve denediğim bir makina,ama hysoung daha iyi bir makine,başka alternatiflerde varsa hangisinde karar kılmalıyım. artık bu yaz uzun...
  3. hastalikli_insan

Truva 125

Arkadaşlar bu benim ilk motora başladığım model... açıkcası herkez çin malı diye küçümsemişti ama motorunu öyle bir açtımki ybr125 likleri düzde alt edebiliyor:) kaporta parçaları zamanla dökülüyor ama yürüyen aksamı ve motoru çok iyi:) 15 bin km yaptım hala cızır cızır çalışıyor ben şu anda 250...
  4. hastalikli_insan

İstanbuldaki Arkadaşlar İçin Bir Öneri

Arkadaşlar ben taksimde cafe&bar işletiyorum, bazı günler motorcu arkadaşlara özel geceler düzenliyorum çünkü kendimde motorcuyum... özellikle o gecelerde sizin isteğiniz doğrultusunda fiyatları düşürebiliyoruz.. Bu forumda takılıp istanbulda görüşme mekanı ayarlamak isteyen arkadaşlar var ise...

Yeni mesajlar