Arama sonuçlarınız

1. mahomeral

kısa süreli ayrılık

motosiklete kısa süreli bir ayrılık:sunny: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-drama-ogretmeninden-ekipmanlariyla-full-138437222/detay
  2. mahomeral

abi mis mis mis

dün uludağa çıktım taaa oteller bölgesine abi bu cbf ne iyi dost çıktı böyle ya gittim geldim yakıt ibresi nerdeyse aynı yerde hem konforlu sürüş hem havalı sürüş hem ekonomi ha bu arada tırmanmadan önce terlerken çıktığım yerde donuyordum az kalsın Hatta çobankaya dan bakacağa gidemedim...
  3. mahomeral

işte karakaçanımı aldım hayırlısıyla

MAŞALLAH der misiniz :) (foto nasıl koyabilirim:( )
  4. mahomeral

CBF için 6.000 TL bütçe ayırdım neler taktırmalıyım yardım eder misiniz

bursadaki honda bayisinden 0 km honda cbf 150 alacağım hayırlısıyla siyah renk olucak 3 lü çanta taktırmayı düşünüyorum koruma demirleri, yan ayak, ön koruma camı, kask, yelek, pantolon (yahut sadece koruma aparatları dizlik, omuzluk v.s.) yolcu kaskı.. düşünüyorum Değerli arkadaşlarım buradan...
  5. mahomeral

cbf 150 hakkında objektif bilgilere ihtiyaç var

arkadaşlar lütfen cbf 150 hakkında tecrübeyle sabit bilgisi olmayanlar spekülasyon yapmasınlar. doğru dürüst bilgiler edinemiyoruz sayenizde. objektif olmaya çalışalım ki doğru bilgi paylaşımı sağlanabilsin. motorun tipi kötü demek göreceli bir yorum.fakat şu arızayı veriyor, fiyatı...
  6. mahomeral

filo indirimli honda cbf 150 için toplanalım diye düşünüyorum Bursa da

sezonda honda cbf 150 almak isteyen Bursa daki arkadaşlar bir araya gelsek ve indirimden beraberce yararlansak acaba minimum kaç kişi bir araya gelip filo indirimden yararlanabiliyor dile kolay 4.890 tl istiyor tok satıcılar :) evet biraraya gelmeli
  7. mahomeral

Merhaba Arkadaşlar Ben Fakirim Motorum 125 Lik :)

Bursa Nilüferden Maho Ben Yeniyim B Sinifi Ehliyetim Var Ama A2 Yok Maleseff:(((((( Bursa Da Ucuza A2 Ehliyeti Alabileceğimiz Kurs Varmi Acep Yardimci Olabilirmisiniz Ne Yapayim Ben Fakir Bir Motorseverim Bu Motorsevere Yardimci Olabilecek Bir Hayirsever Yokmu:)

Yeni mesajlar