Arama sonuçlarınız

1. sey_47

2. motor ve ömürlük motor olarak SpeedTwin 900

v7 stone sahibiyim. makina güzel. erken kesiciye giriyor doğru. enine v olduğundan çok farklı hissettirir. virajı iyidir, güzel yatar. Bu motorlara rağbet az olduğundan ikinci el almak çok mantıklı, sende duracak diyorsun piyasa kaygısı gütmeden istediğin motosikleti alabilirsin. speedtwin ve...
  2. sey_47

Gündelik kullanıma, uzun yol ve köy yollarında kullanmaya uygun motosiklet tavsiyesi

retro'yu çok seviyorum dediysen v85 falan önermiş olabilir. 9 saatlik yola gidebilirim diyorsun. 250'lik o yolu eziyet eder. bir günde zor gidersin. 500cc ve üstüne bakman lazım o kadar yolun varsa. v85tt güzel motosiklet aynı bloklu v7 kullanıyorum. zincir yağlama derdin yok. 2 lt yağ al...
  3. sey_47

Kim % kaç suçlu çıkar yardım..

Raporu kendiniz mi tuttunuz yoksa polis mi tuttu? Sana şöyle bir şey söyleyeyim. şirkette eleman kaza yaptı. bizim eleman sağ şeritten Sağa dönerken, orta şeritteki çocuk sağa dardan dönmek isteyince, onun sağ arkası ile bizim sol ön tokuştu. rapor tutuldu. %100 suç bize verildi. Sonra itiraz...
  4. sey_47

2001 model cbr 1100 xx

Şu konuya bir gözaltılmalı. şükür fotoğrafları hala canlı.
  5. sey_47

Arazide lastik kayması

motor drift l mi? bir de galiba bunlara benzer lastik almak gerekecek. Lastik tutunmaya başladıkça, motorun gücü torku gibi konular gündeme gelebilir.
  6. sey_47

Ehliyet kursuna erken yazılmak

Almazlar. Yani olmuyorsa olmuyordur. Sisteme giriyorlar seni, ya 0 yada 1 yani bu iş. Ah be kardeşim. Eskiye götürdün getirdin beni. çok bekledik, çok hesap yaptık. 17 yaş dolana kadar günler saydık. Aldık a2'yi(o zamanlar herkes a2 alıyordu. En büyüğü oydu, a1'i alan yoktu o zamanlar.) Sonra...
  7. sey_47

moto guzzi ve royal enfield ikilemi.

Erken kesici konusu doğru. Gönlün guzzi den yana. Contiyi sıfır alacaksan 350-360 bin liralara, guzzi önerebilirim. Acelen yoksa piyasayı takip et. Geçen bir eleman 390a falan koyup. 360 lara düşürüp sattı ilanlarda. Acelesi vardı galiba. Bildirim falan açıp güzel bir şey denk getirebilirsin...
  8. sey_47

Chopper/Cruiser öneri !!!

Çin malına bulaşma. 2016'da 10 yaşında intruder m800 alıp, km'lerce arızasız sürmüştüm. Aküsü bile ölümsüzdü makinanın aldığımdan beri 5 sene hiç değiştirmedim. Kuzenime aldık bir kaç ay sonra, onunki de aynı şekilde, arkadaşına sattı hala daha duruyor görüyoruz motosikleti. Regal'ci...
  9. sey_47

2017-2022 Arası KTM 390 Duke alınırmı?

Abiler sakin. Cevaplar hoş olmayan yerlere gidiyor. Herkes sıfır veya 2.el önerebilir. Biri sıfır alacaksın dedi diye saptırmayın konuyu. Adam vermiş önerisini geçmiş, yettiği kadar sıfır alırdım demiş. Ben olsam sıfır almam mesela. Aldım, satmaya kalksam aldığımın çok daha altına verip...
  10. sey_47

Motosikletim ile (dominar 400 ug) uzun yol çanta sabitleme

Yan çanta bağlıyorsanız, tekere girmesini engelleyecek demirleri edinin. eğer artçı koltuğuna bağlıyorsanız da çok dikkat edin. 1-2 gergiye güvenmeyin, sağlama alın. Yaşanmışlıklara bakınız. https://www.motosiklet.net/forum/konu/hatali-bagaj-baglama-dominar-ile-atlatilan-ciddi-kaza.180803/
  11. sey_47

Titanik Türkiye

Daha yeni, şaklabanlık yapayım derken 2 kişinin ölümüne sebep olan elemanı görmüştük. Bu video'ya bakıyorsun, çarpan adam da düşmüyor ilginç şekilde, olaydan bağımsız 2-3 kişiyi düşürüyor. Grup şeysi yapmayın arkadaşlar, hele tanımadığınız insanlarla hiç.
  12. sey_47

aynasını kıran kuryeyi ezen sürücü

Arabacının 8, motorcunun 2 suç kaydı varmış habere göre. Dinsizin hakkından imansız gelmiş gibi. Sabıka kayıtları çakışmış. Kaynak
  13. sey_47

aynasını kıran kuryeyi ezen sürücü

Daha geçen gün motorcunun biri arabacıyı bıçaklayıp öldürmüştü. Şimdi de bu. Kimse de sabır, saygı kalmadı. 2 taraf içinde üzücü bir hadise.
  14. sey_47

Rauf GERZ Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti

Motosiklet tutkunu gazeteci 56 yaşındaki Rauf Gerz trafik kazasında vefat etti. Kaza, saat 15.30 sıralarında TEM Otoyolu Sultangazi mevkiinde yaşandı. DHA'nın aktardığına göre; Yüksel Ç. otomobili ile otoyoldan çıkacağı sırada, sağ tarafında bulunan Rauf Kemal Gerz idaresindeki motosiklete...
  15. sey_47

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

Düşürdüm. Dönüş yolunda aradım bulamadım. 2018 senesinde. App çıkartılabilirdim ama yapmadım. Kötü senaryo ; Sonrasında benim plakayı alıp suç işlernirse ben ne yapacaktım.? Kanıtlayana kadar 7 takla atardım. Gittim emniyete. Yeni bir ruhsat kağıt parası verdim. Sıradan bir plaka verdiler...
  16. sey_47

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

Emniyet e gittim 120 tl verdim yeni ruhsat verdi elime. 25 de yeni plaka basıma verdim galiba. Harf marf her şey değişti. Güzelim plakam gitti. Emniyette ehliyet fotokopisi istiyorlardı. Kendim de bastırabilirdim app falan ama Ben risk almak istemedim.
  17. sey_47

Islak zeminde gaz nasıl açılmaz (Video'lu, konusuz)

Merhaba, Olayı çok önce yaşadım. Geçen yıllarda. Ne zaman olduğu hakkında fikrim yok. Aklıma geldi atayım dedim kontra konusunu görünce. Bir gezinti yapayım diye, Denizli merkezden çıkıp, Cankurtaran rampalarında ki petrolcü arkadaşın yanına gidip gelecektim. Yolun devamı Antalya ve Muğla'ya...
  18. sey_47

Biz böyle olmamalıyız (Arabayı yumruklayan motorcu)

Merhaba forumdaşlar. Hepimiz trafikteyiz. Hepimiz motosikleti bir yerlere park ediyoruz. Durduğu yerde motosiklete zarar geldiğinde, küfürün biri bin para. Yapanı bulsak hareketsiz kalana kadar döveriz. Zararımızı karşılatmaya çalışırız. Bunların hepsi malımıza, sevdiğimiz bir cihaza zarar...
  19. sey_47

Otobanda Kasksız Goldwing'ci

Kuzenim kaydetti bugün. Kimdir nedir tanımam. Sadece eklemek istedim. Yapmayalım böyle şeyler. Daha yeni video gördük Ukrayna'dan:pr: Fotoğraf videodan alındı. Yer kısmını paylaşmayayım. Çekilen araç hız sabitleyici ile gidiyor. 121 km/s ile. Motorcunun hızı siz düşünün. Esen kalın.
  20. sey_47

Motosiklet Terimleri Sözlüğü

Başlık bile aynı be. Forum nasıl izin veriyor ki buna. Hani karakterler birbiriyle örtüşüyor, konuyu açtırmaması lazım ama. Açılmış yine de.

Yeni mesajlar