Arama sonuçlarınız

1. tahha

racer 200 grenaj yardımı

arkadaşlar bugün üzücü bi kaza yaşadım ve göz bebegimi yerdeki yağlanmadan dolayı bariyellere çarptım:salut: ve ön cam, sağ ve sol grenajlar kırıldı şimdi sizden yardımım bunların fiyatını bilen arkadaşlar varmı acaba :pale:
  2. tahha

arkadaşlar akü yardım

arkadaşlar 12v 7ah aküye ihtiyacım var uygun fiyata nereden bulabilirim acaba yardımlarınızı bekliyoorum ve fiyatları ne kadardır...
  3. tahha

motor alım satımı

yaa arkadaşlar motoru noterden üstümüze satış yapmak 160ytl tutarmı yaaa bide arkadaşlar ruhsatı kendi üstüme geçirecem satış kağıdını aldım bana ne kadara patlar bilgisi olan varmı???
  4. tahha

hangi marka kask önerirsiiniz???

arkadaşlar kask alacağım ama ne marka alacagımı bilmiyoorum aranızda LS2nin kaskını kullanan varmı ve lazer marka kaskı tavsiye edermisiniz yardımlarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler...
  5. tahha

kanuni racer 200 teknik yardım

herkese merhabalar uzun bi askerlik döneminin ardından arkadaşlar bi tane kanuni racer 200 aldık ama hayırlısı benim sormak istediğim motor çalışırken ilk seferde marş almıyoor bu kronik bi sorunmu acaba kanuni racer 200 kullanıcıları bilir bunu herhalde bide arka lastik takozlarından biri yamuk...