Arama sonuçlarınız

1. M

motor alacağım twister mi gt250r mi

Biliyorum ikiside farkli sınıf motosikletler ama çok kararsızım hatta baska önerileriniz varsa onları da söyleyin lütfen. racing bi motor istiyorum onun için başından beri hyosung gt250r diyordum ama çok fazla şikayet olduğunu duydum mekanik arızlardan dolayı. Başka önerebileceğiniz bi racing...
  2. M

2. el motor alacağım ama bikaç şey sormam lazım!!

En sonunda benimde bi motorum olacak ama önümde bikaç ciddi engel daha doğrusu sorun var. Hyosung Gt250R almayi düşünüyorum. 0 alamiyacağımdan dolayı 2.ellere bakıyorum ama izmirde satılık bir tane bile yok. Genelde İstanbul'da hepsi. 1.sorunum İstanbul'da tanıdığım hiç motordan anlayan...
  3. M

Yeniyıl ve gelen zamlar:(

En sonunda evdekileri kandirdim ve Hyosung gt250r almaya ikna ettim. Ama bugün galeriye gidip sorduğumda 20 gün içinde büyük bi zam geleceğini öğredim fiyatinin 10milyara yakın olacağını söyledi. Devlet tarafından da 300$lık bi zamdan falan bahsetti galerideki coçuk. Böyle bişey mümkün mü? Yani...
  4. M

Herkese merhaba

Hepinize selamlar. Ben izmirden gürkan'dan. okul zamani disinda da çanakkale'de oturuyorum. İnsallah 1.5 ay sonra bi hyosung gt250r alcam. simdiden 2.el aramaya basladim. Saygılarımla!!!