Arama sonuçlarınız

1. M

Uzun yol motosiklet tavsiye

Merhabalar. Super Teneremi sattıktan sonra yine bir arayış içerisine girdim. Yazın bir doğu karadeniz seyahati, gelecek yıl ise yurtdışı seyahati planım var. Şimdi günlük 300-400 km yolu yorulmadan yapabileceğim (sele konforu çok önemli), çift silindir üstü bir motosiklet arayışındayım. Bütçem...
  2. M

Uzun Yol İçin Tavsiyeleriniz (Büyük hacimli)

Öncelikle merhabalar. Çeşitli 250 cc motosiklet tecrübeleri sonrasında CBR600F ve MT 09 ile yaklaşık 25.000 km tecrübem var. Son motosikletim olan MT09 ile günlük max. 500 kmlik geziler sonrası, aşırı rüzgar ve rahatsız bir motosiklet olmasının yanında yaşımın da kemale ermesiyle (yaş 40)...
  3. M

Z800, Tracer 900, Fazer 800 ve 650F hakkında

Öncelikle merhabalar. Yaklaşık 5 yıl Honda CBR600F kullanımı sonrası motosikletimi satıp bu keyfe ara vermek zorunda kaldım. Şu sıralar bastırılmış duygulara hakim olamayıp tekrar motosiklet alma hevesindeyim. Aklımdaki modeller hakkında uzun uzun forum araştırmaları ve videolar izledim...
  4. M

Cbr600f-gsr600-fz6 Fazer S2

Arkadaşlar açtığım topicteki cevaplarla karar vermek çok mümkün olmadı. Anket sonucu sanırım daha iyi gösterecektir. Oylarınızı bekliyorum.
  5. M

Lütfen Yardım (Ama Objektif Olsun)

Merhaba arkadaşlar. Topiclere aktif olarak katılmasam da uzun zamandır tüm forumları takip ediyorum. Kısa bir süre sonra şu anda kullanmakta olduğum Hyosung GT250 R motorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçemin el verdiği 2. el 3 motosiklet arasında teorik bilgim yeterince olmasına rağmen pratik...

Yeni mesajlar