Arama sonuçlarınız

1. şakirt

4 TekerLi Suzuki GSX1300 Hayabusa(fotoğraf)

Fotoğrafları beğenme derecesine göre oylayabilirseniz sevinirim:) tşkler........:rendeer: :rendeer: :rendeer: HERŞEY MOTOSİKLET.NET KARDEŞLİĞİ İÇİN SAYGILAR!
  2. şakirt

Motosikletimizin üzerine kan grubumuzu yazıyor muyuz?

Merhaba değerli MT üyeleri benim üzerinde önemle durduğum bi konuyu sizinle paylaşmak istedim.Bizler iki tekere gönül vermiş insanlarız bizim için motosiklet bir tutku paylaşılmaz anlatılmaz müthiş bir zevk;ama bu zevk bizim canımıza mal olmamalı allahım korusun... Arkadaşlar ben bugüne kadar...
  3. şakirt

Michael Jordan Team SUZUKİ(RESİM)

Arkadaşlar epeydir böyle bir araştırma yapmak istiyodum bugüne nasip oldu NBA yıldızı 23 ün motor hastası olduğunu biliyodum resimleride sizlerle paylaşmak istedim inşl beğenirsiniz elinde resim olan varsa eklerse sevinirim eyvallah...:rendeer...
  4. şakirt

Hangisini alırdınız?(resim)

ANKETE DİKKAT!
  5. şakirt

Herkese merhaba!

S.a arkadaşlar baktım tanışma sayfası var bi merhaba diyeyim dedim inşl formda güzel vakit geçirir kalıcı olmaya çalışırız hepinize şimdiden tşk ederim.Almak isteyipte alamadığım motorum cbr125 i burada sizinle daha yakından tanımak bilmek ümidiyle hoşçakalın syglar...:rendeer:
  6. şakirt

Atatürk'ün aşkları...(Miti Kovaçeva&Latife Hanım)

Mustafa Kemal'den Bulgar tiyatroculara: "Sofya'da bir kızı çok sevdim, ama onu bana vermediler" Bulgar Miti Kovaçeva, Sofya'ya askeri ataşe olarak atanan Mustafa Kemal'le 1914'te tanıştı. Strauss'un 'Güzel Mavi Tuna' valsiyle başlayan ilişkileri, Miti'nin general babasının itirazı yüzünden sona...
  7. şakirt

Erman Toroğlu Portre(Toroğlu Beyliğinin varisi)

O bir futbolcu... O bir kabzımal... O bir hakem... O bir televizyoncu... O bir yazar... O bir siyasetçi... O bir maço... O kendine münhasır bir medya alimi... Bir varmış bir yokmuş. Bir zamanlar Orta Asya'da bir Toroğlu Beyliği varmış. O beylik, zamanla atlara binip Mersin'e...

Yeni mesajlar