Arama sonuçlarınız

1. Pa$ha

Ilk motoruma karar verdim...

Nıhayet ilk motorum olarak KYMCO movie sl 150 almaya karar verdım.Buna, sıteden yaptıgım arastırmaların buyuk yardımı oldugunu solemek ısterım. Aynı marka motor sahibi arkadaslarımın bu konudakı görüşlerini bekliyorum..
  2. Pa$ha

Lastik hakkında bilgi..

Sonunda Kymco Movıe xl 150 almaya karar verdım. Motoru aldıktan sonra lastıklerını degısmeyı dusunuyorum (forumlardan takıp ettıgım kadarıyla oyle gerekıyormus) lastık marka-fıyat hakkında bılgısı olan arkadaşlar paylasırsa sevinirim. Ayrıca motor konusunda ıyı bır secım yaptıgımı dusunuyorum...
  3. Pa$ha

Kymco kullanıcılarının dikkatine...

Uzun arastırmalar sonunda kararımı vermiş bulunuyorum. Şimdi sıra bu konudakı tecrubelı arkadaşlarla bılgı paylasımına geldı. İlk motorum olacagı ıcın bırcok konuda bılgım olmadıgını, edındıgım teorık bılgının de son 1 haftadır bu sıteden yaptıgım arastırmalar sonucu edındıgımı solemek ısterım...
  4. Pa$ha

Güvenlik olayı..

İçimi kemiren nerden cıktıgını anlamagım motor tutkusu, uzun arastırmalar ve uykusuz geceler akabinde Kymco movie 150 almaya karar verdim.Bu konulardapek bılgım olmadıgı ıcın sımdı guvenlık olaylarını arastırıyorum biraz. O kadar para vericem, kapının önunden 'kalk gıdelım' olursa cok uzulurum...
  5. Pa$ha

Kymco... Karar veremedim...

Tanısma kısmında bıraz bahsettıgım gibi bırcok marka hakkında arastırma yaptım. Kymco Agility 125 ile Kymco Movie xl 125 arasında secım yapmakta zorlanıyorum. Sevgılı Kymco'cu arkadasların bu ıkısı arasında yapıcagım secımde yardımcı olmalarını ıstıyorum. ne de olsa pratık bılgı teorık bılgının...
  6. Pa$ha

Aniden oldu..

Son iki haftadır kendımı bıcok kez yolda anlamsızca scooter'lara bakarken buldum. hatta farkında olmadan bıkac yere gırıp fıyat bile almısım. Bu ılgınclıkler daha sonra yerını detaylı arastırmalara bıraktı ve en sonunda hıssettıgım en guçlu sey aslında onlara bınmeyı cok ıstedıgım... Sıteyı dun...