Arama sonuçlarınız

1. PoWeR_TeCH

Çalınmıştır: Honda CBR650F Siyah 2014 Model İst / Maltepe 34 DP 3289

İstanbul Maltepe Bağlarbaşı Mah.'de bugün (1 Mart 2016 Salı) günü öğleden sonra Siyah renkli 34DP3289 plakalı 2014 Model Honda CBR 650F halamın oğluna ait motosiklet evin önünden çalınmıştır. Motosiklette ön rüzgarlık siyahtı ve yan motor koruma barları mevcuttu. Hırsızlar asma kiliti kesmiş ve...
  2. PoWeR_TeCH

6 Yıllık Uzun bir aradan sonra ...

Merhaba tüm motosiklet sever dostlarım. Benim motosiklet sevdam 10 yıl öncesine 2005 yılında başladı. Yolda gördüğüm her motosikletli arkadaşı gözden kayboluncaya kadar seyreder, uzaktan bir egzoz sesi duyulmaya başlayınca kedi gibi kulak kesilir, hayran hayran dinlerdim. 2007 yazında halamın...
  3. PoWeR_TeCH

Sizce değer mi?....

Merhaba. Forumu 4 yıldır takip ediyorum ve bir motosiklet tutkunu olarak bu sitedeki tecrübeli arkadaşlardan bu güne kadar her konuda birçok bilgi edindim ve bilgilenmeye devam ediyorum. Forumda bilgi paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Forumda çok mesajım olmadı çünkü bu zamana kadar yaşadığım...
  4. PoWeR_TeCH

Minik supercharger??

Üstadlar. 2 Yıldır YBR125 kullanıcısıyım ve motorumu da çok seviyorum. Aslında hız olarak da beni şimdilik tatmin edecek düzeyde. Ancak geçenlerde aklıma bi fikir geldi. Bu konuyu sizinle paylaşıp bilgisi olanlardan yardım istiyorum. Motorlarda bildiğim kadarıyla turbonun amacı silindire daha...
  5. PoWeR_TeCH

YBR125 13-10bg farkı?

Arkadaşlar haziranda 2005 model ybr ile ben de aranıza katıldım. möotosikleti 2.el aldım arka lastiğim 100/90-18 ön lastik orjinal ve hiçbir modifiye olmadan düz yolda ve yokuş aşağı en fazla 110km/s gömrebildim. 2004 modeller ise (hani şu kafası farklı olanlar) 120 rahat görüyor diyorlar ve...

Yeni mesajlar