Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanki motoru siz kullanıyormuş hissi de veriyor. Kaza videolarından içi sıkılan gelsin...
Link: http://rapidshare.de/files/25325824/Quick_Blast.mpg.html
Selam arkadaşlar, dünyada motor reklamları en ilgi çekici segmenti oluştururken son bir kaç yıldır, bizde de motor reklamları çekilmeye başlandı. Forum üyeleri olarak bu duruma bi el atalım ve fikirlerimizi belirtelim.Bakarsınız bizimkilerde gaza gelir ..(Bu arada dünyada motor reklamları ile...
Arkadaşlar, işim gereği motosiklet üreticileriylede çalışıyorum ve bir çok farklı kaynaktan yoğun olarak asya motorun battığı, sahibinin kaçtığı bilgileri geliyor.Bu konuda detaylı bilgiye sahipolan arkadaşların bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum...
Arkadaşlar işim gereği motorsiklet markaları ile de çalışıyorum , yoğun ve farklı kaynaklardan Asya motorun battığı, kaçtığı haberleri geliyor, bu konuyla ilgili daha detaylı bilgi sahibi arkadaşlardan paylaşım bekliyorum...