Arama sonuçlarınız

1. TanImsIz

Ege Turu Tavsiyeleri

Yahu yapay zeka ciziyor , cizerkende hata yapabiliyor. Niye takildiniz bu kadar. Elime kagit kalem alip ben cizmedim ya
  2. TanImsIz

19-20-21 Haziran Tarihli Balıkesir - İstanbul - Tekirdağ - Çanakkale Turu İçin Tavsiye

Rotanı incelerken birde ne göreyım ? Benim evimin önünden geciyorsun 😊 Eslik etmek isterdim ama Ören'deyim şuan..
  3. TanImsIz

Ege Turu Tavsiyeleri

Daha şimdiden kıskandınız gömleğimi dimi. Kıskanç forum 😅 Zaten ören de oturdugum icin Bergama ya cok gidip geliyorum. Bi cazibesi yok bende, ama ilk kez gidecekler icin gezilesi biyer dogru. Selçuk u baya tavaf edicem, ondanda eminim. Sakar gecidinde ise 1998 den kalma bir yol hatiram var...
  4. TanImsIz

Ege Turu Tavsiyeleri

Assos a bisikletle bile gittim 😊 Tabi 3 gün g.tumun uzerine oturamiyisimdan bahsetmiyorum.
  5. TanImsIz

Ege Turu Tavsiyeleri

Dayak yemeden dönersem seve seve anlatırım 😊 Bodrum da ’ fedon gömleği 'giyme hayalim var. 🥰 Salda yı inan hic merak etmiyorum , videolari izledim. İnsanlarin oraya niye gittiğini anlamadim. Fotojenik de değil. 🫤
  6. TanImsIz

Ege Turu Tavsiyeleri

Merhaba değerli forumdaş larım. Hazırlıklarına başladığım, Temmuz başı Ege turu için tavsiyelerinizi almaya geldim. Tur içeriğinin , deniz kum güneş den ziyade ( zaten Ören de yaşıyorum ) ' kültür ' gezisi olmasını istiyorum. Manevi duygularımı kontrol edemediğim Çanakkale için 1 günümü...
  7. TanImsIz

Merhabalar

Çin de olsa, özendiklerinde çok sorunsuz motor yapabiliyorlar. Bende Yuki nin İmola modeli vardı, kırbaçlaya kırbaçlaya suruyordum, 50 cc motor parasina aldim diye hic acimiyordum.. Banamisin demiyordu keçi.. ( Gezi raporlarinda var ) CfMoto da belliki enduro modelini dağa taşa vurulasi, aman...
  8. TanImsIz

SYM Mamba vs ADX 125

Bende ikinci motor olarak bu iki model arasindaydim, bayiye gittim Adx in kalite detaylari bariz belliydi. Zaten pahali olusununda bi nedeni olmaliydi. Derken , saticinin ; uzerine 40 daha ver Joyride 300 ü götür demesini mantikli buldum ve suan kararimdan son derece memnunum. Yinede...
  9. TanImsIz

Motosiklet Gezilerimizi Paylaşacağımız Sayfamıza Takip Rica Ederiz...

İnterkom konuşmalarını bize dinletmediginiz surece bende ilgiyle izlerim. Sevmiyorum bu ikili sohbetlerin görseli baltalamasını.
  10. TanImsIz

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Bari bitane de ben paylaşim. Zaten başka fotoğrafımda yok 😌
  11. TanImsIz

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Şişme naylon mont, adiDAks spor, beyaz corap , gri picama.. Bunlar forumu terk etsin rica ediyorum.
  12. TanImsIz

N'oldu bizim ' Ciğer ' operasyonu ?

Sezonu actık, bayramı da bitirdik, havalarda sürüşe uygun, Bi hafta sonu operasyonu yapmayalım mı ? Tommy başkanımızın önderliğinde etkinlik icin bi adım atalım. Hatta farklı önerileride değerlendirelim. Mesela ciğer olmaz köfte olur, iskender olur. Edirne olmaz Bursa olur vs.. Not : Ben...
  13. TanImsIz

Cezası 20 bin liraya yükseldi: Direksiyon başında cep telefonu kullanmak

Bence bundan buyuk risk yok zaten. Alkollu arac kullanmaktan daha tehlikeli. Bisiklete binen cocuklarin elinde bile telefon var. Ne illet bisey saplandi hayatimiza.
  14. TanImsIz

Ayvalık - Cunda - Dikili Civarında Ufak Bir Gezi.

Benim için hicbi cazibesi olmayan biyer oldu orası, girişi bile paralı. Zaten çok kez gitmiştim. Tesekkurler 🎉 Teşekkürler 🎉 Köfte operasyonları bi gelenektir forumda, ama solo ama ekipçe. Buna sadık kalmaya çalışalım 🥳 Sanada şimdiden afiyet olsun diyelim 🎉 1779818839 Forum biraz canlansın...
  15. TanImsIz

Bitek o dikkatini çekti dimi :D Tamda şurası baskanım ; https://maps.app.goo.gl/R4NNnhuUXVVSSMaeA Muazzam bi tat, öldüm bittim diyemem ama , ortalamanın üstünde. Porsiyonu ,baharatı ve yeşilliği güzeldi. Ayran enfesti bak. Ayrıca konumu çok güzel, önü motosiklet parkı için musait ( kuçük...
  16. TanImsIz

Hafta sonunu boş geçirmemek adına bende biraz teker çevirdim. Mesafelerin kısa , trafiğinde nispeten olmadığı buralarda , yarım günde çokça yer gezmek mümkün. Ayrıca gerçekten çok fotojenik yerler. Köfteye dikkat :) Sezon kalabalığı başlamadan gelin ,gezin ve görün. Emin olun buna değer :)...
  17. TanImsIz

19 mayis 2026 trakya seferim

İlk ve son kez 2007 de gitmiştim. Hiç değişmemiş. Yine bu forum da organize olmuştuk. 650 lik Hyosung um vardı ozaman. Mazi gözümde canlandı.. Forumu benim gibi gezi paylaşım amacıyla kullananların sayısının artması dileğiyle. Tekerine sağlık. Sevgiler.
  18. TanImsIz

İzmir Çıkışlı Ege Turu

Yapay zekanin isleri ya aman :)
  19. TanImsIz

İzmir Çıkışlı Ege Turu

Benimde var böyle bi planım ;
  20. TanImsIz

Yuvarlak kafa şekline uygun kask

Scorpion exo 500 serileri geniş ust kafalar icin oluyor. Yanaklarida şişiyor, kask adeta kafa gibi duruyor.