Arama sonuçlarınız

1. melihkaya

150 cc ne kadar hız yapar?

arkadaşlar 150 cc motor en fazla kaç km yapar 130 gören varmı mesala?:queen:
  2. melihkaya

dikat F1 E BİLET

Arkadaşlar F1Bilet Var Vip.normal Fiyati 360 Ytl Ama 200 E Birakiyolar Almak Isteyen Ulassin Lütfen
  3. melihkaya

canım motorumu aldım sonunda...

1 hafta önce baglattıgım motorumu bügün kurtardım:cat: çok sevindim özlemişim motorumu ama daha tadını cıkaramadım ehliyeti almadan binmem daha:pr: :pr: :pr: ehliyeti almama az kaldı alım acısını cıkartacam:P motoru baglı olanlara allah kolaylık versin vala cok ugrastıyolar:farao: :farao:
  4. melihkaya

sonunda bagladılar motoru...

:pr: geçtigimiz perşembe günü k.yalı sahilden bostancıya giderken polis engeline takıldık:pr: :pr: :salut: lut: ne kadar dil döksemde boşa ehliyet yok çünkü:pr: bu arada koyan ne biliyomusunuz ehliyetimi almaya 1 hafta kalmıştı.nese bagladılar suadiyede şimdi canım vespam:salut: ama bu arada...
  5. melihkaya

caddebostan migrosa gelan varmı??

selam motorcu arkaşlarım:) migroscaddebostan da çalısıyorum gelen motorcu arkadşlarımı bnm kasama bekliyorum hea:queen: :queen: bulmanız cok kolay 2 erkek var zaten:queen: melih kaya
  6. melihkaya

selam vespacılar...

vespacı arkadaşlarım bi buluşmada biz yapsak ne derseniz????? :cat: :cat: herkes gelebilir tabiiii.
  7. melihkaya

marşım basmıyo....

selam ark.marşa basınca tık die ses gelio.sizce nerden kaynaklıo_? nere götürim bi ses verin:queen: :queen: ist/kartaldayım
  8. melihkaya

bi sorum var???*?

selam arkadaşlar.ist/kartaldan karasuya gitmeyi düşünüyorun.vespa et_4 150 var.2 kişi gidebilirmiyiz yolda kalmadan???? beni aydınlatın lütfen:rendeer: :rendeer: şimdiden teşekkürler.:cat:
  9. melihkaya

selam arkadalar.vespacı yokmu burda?????

selam arkadaşlar bende yeni üye oldum.yeni üye ne yapar lütfen aydınlatın:queen: :queen: :queen:
  10. melihkaya

selam arkadaşlar...

geziler hep haftasonu mu oluyo ya???*?:cyclopsan :pale:
  11. melihkaya

selam arkadaslar.

vespa kullanıyorum.ama teknik bilgim sıfır.kim yardımcı olcak:pr: :pr:
  12. melihkaya

tüm vespacılar buraya!!!

vespadan iisi yok be!!sizcede öle değil mi?:queen: :queen: :cat:

Yeni mesajlar