Arama sonuçlarınız

1. kastore

iş ilanı (pizza dağıtım) ümraniye çakmak..

A2 ehliyetli full time motorcu arıyoruz, aylık kazanç maaş+prim sistemine göre olup bahşiş hariç 800-850 TL civarıdır. ssk işe girildiği gün başlar. çalışacak arkadaşın ümraniye civarında oturması şarttır. ilgililer için telefon : 0-541- 2545308
  2. kastore

Satılık 2007 temmuz çıkışlı Suzuki Bandit650 ABS

İlan ekte. http://www.sahibinden.com/6000_km_de_garaj_motoru_bakimlari_tam_abs_li-99WQQaXQQ13082467WQQpXQQdisplayitem
  3. kastore

iş ilanı - ümraniye / istanbul

Ümraniyede pizza dağıtımı için A2 ehliyetli motorcular arıyoruz. Part time : 18.30 - 23.00 arası 6 gün net 325 ytl+SSK+yemek Full time : haftanın 6 günü 9 saat net 650 ytl+SSK+yemek+ adisyon başına 30 ykr (yaklaşık şu an bahşiş hariç ellerine 800 ytl geçiyor ölü sezonda) Ümraniye'de oturma 1...
  4. kastore

Part time veya full time pizza dağıtım elemanları aranıyor..

Merhabalar Ortağı olduğum Little Caesars Ümraniye şb. için part time veya full time motorcular arıyoruz. Ücret full time 650 ytl+SSK+yemek , adisyon başı 30 ykr ücret ve bahşiş yaklaşık 1000-1100 ytl civarına geliyor. Haftada 1 gün izin, 9 saat mesai, fazla mesai saati net 2.1 ytl olarak...
  5. kastore

Pizzacıya dağıtım elemanları arıyoruz.

Merhabalar, Ortağı olduğum haftaya faaliyete geçicek olan Ümraniye çakmak mh. açtığımız Little Caesars pizza'ya A2 ehliyetli dağıtım elemanları alınacaktır. Ücret 600 YTL net olup ayrıca sigorta ve yemekde sağlanıcaktır. Prim olarak sipariş başı 30 ykr ve tiplerde düşünülürse aylık kazancı...
  6. kastore

Pizza dağıtım ve pizza yapım elemanları aranıyor.

Arkadaşlar Ümraniye'de açmakta olduğum Little Caesers Pizza'ya A2 ehliyetli dağıtım elemanları (full time veya parttime olabilir) ve pizza süslemede çalışacak mutfak elemanları arıyorum( tecrübe şart değil yetiştirilecektir). Çevrenizde bildiğiniz tanıdığınız kişileri yönlendirirseniz sevinirim...
  7. kastore

satılık ramzey cross 200'lük, fiyat 2,200 YTL.

Yer : İstanbul Semt : Sahrayıcedid Km : 3750 Rengi : Sarı Aksesuar : Mitas ön arka enduro lastik, ufo elcik korumalar, 17 ön dişli. Durumu oldukça temiz, araziye çıkmamış bi motor. Beraberinde arka çanta, bir adet kilit, Vcan kask ve örtüsü verilecektir. fiyat sondur. satış şarttır...
  8. kastore

2006 Ramzey 200gy.. Fiyat indi...

Resimdede gördüğünüz gibi süper bi motor, fiyatı son 2,350, mitas enduro lastik, ufo elcik koruma, motor saplamaları değiştirilmiş, sorunsuz bir makine, 15 ön dişli 17'ye değiştirildi, ibreyi sonuna kadar getiriyor. Arazi'de kullanılmadı. Motor buldum değiştirmek için satıyorum. Yanında...
  9. kastore

Ramzey 200 gy, 3.500 km'de

fiyat son 2,350 istiyorum , değiştiricem motoru. kaçmaz motor herşeyine kefilim. http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3934235
  10. kastore

Sarı Ramzey 200cc cross motor

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3934235 çok temizdir, muayenesi yeni yapıldı. devir şarttır.
  11. kastore

Satılık Ramzey Cross 200cc

Marka : Ramzey Model : QY-200 Cross Km. : 1800 Renk : Sarı Durum : Kask, Çanta ve kilitle beraber verilecektir, bakımları tamdır ve temiz bir motosiklettir. Yer : Sahrayıcedid/Istanbul. Fiyat :2.450 YTL *İlginenler buradan mesaj atarlarsa kısa sürede dönerim.