Arama sonuçlarınız

1. B

2006 model monero cmx 250 a

2006 model 2004 km de kız gibi siyah yan yatma, kaza v.s. hiç bişeyi olmayan garatisi devam ediyor. motor.arayan arkadaşlara duyrulur fiyatının çoooook altına veriyorum almak isteyenler.. bana mail atsınlar bu rumuzdan.şimdiden hayırlı olsun...byee:cat::cat::queen::queen::queen::queen:
  2. B

Monero Cmx A 250

selam arkadaşlar; Elimde harika bir makina var 2006 model 9.ayda trafiğe çıkmış mükemmel bir coupper motorsiklettir.motorun şekli resimlerde gördüğünüz gibidir. daha garantisi bile kesilmemiştir, rodajı ise dolmamıştır. daha ne olsun ilgilenen arkadaşlar bana [email protected] emailinden...
  3. B

Monero kullanıcıları bilgi paylaşım başlığı

arkadaşlar monero motoru olanlar gelin buraya bizde burda fikir alışverişinde bulunalım ne dersiniz... mesela aklında 250 CMX A ili ilgili şüpheleri olanlar buyrun buraya şüphelerinizi gidereyim...şimdiden teşekkürler byeeeeeee:queen: :queen: :queen: :queen:
  4. B

Monero 250 Cmx A

arkadaşlar geçenlerde monero 250 cmx a aldım inanınki cruiser motorlara bayağı bindim ama bu namuzssuz kadar rahatını serisini görmedin bence çinlilerin içinde en iyisi bu. bunu alırken baya araştırma yaptım internette, bu motor çin için özel olarak imal edildiği için malzeme ve işçiliği...

Yeni mesajlar