Arama sonuçlarınız

1. calipso

zincir tamir aparatı

Selamlar, Zincir tamiri ve değişimi için kullanılan chain breaker olarak adı geçen aparatı Türkiyede nerde bulabilirim, fikri olan var mı?? keyifli sürüşler..
  2. calipso

f650 yağ deposu kapağı

Selamlar, 2001 model f 650 dakar için kilitli yağ deposu kapağı arıyorum.. Borusan dışında bulabileceğim bir yer var mı.. Kullanılmış da olabilir.. İyi sürüşler..
  3. calipso

A2 ve B ehliyeti ilişkisi hk.

herkese selamlar, Bilgi sahibi olan arkadaşlardan aşağıdaki iki soruda yardım rica ediyorum.. Birincisi hem A2 hem de B ehliyeti olan bir sürücü araba kullanırken alkolden dolayı ehliyeti alınmış ise motor kullanabilir mi... Kullanabilir ise nasıl ? İkincisi sadece B ehliyeti varken ve bu...
  4. calipso

farklı şehirdeki plaka masrafı

Selamlar, Arkadaşlar ben istanbuldan bir motor alıp ankaraya getirmeyi düşünüyorum.. Ankarada plakayı değiştirme masrafı ne kadar olur biliyor musunuz? Artı toplam masraf konusunda bilginiz var mı ? Teşekkürler..
  5. calipso

2003 shadow 750

selamlar, 2003 model shadow 750 arıyorum.. bilgilerinize...
  6. calipso

hız cezası

Herkese selamlar, Yaptığım şehirler arası yolculuklarda o kadar radar kontrol noktasına rastlamama rağmen şimdiye kadar hiç durdurulmadım. Yaptığım hız da 110-120 km.nin altına düşmem hiç.. Ama bu hızlarda giden arabalara ceza yazıyorlar. Benim merak ettiğim şimdiye kadar şehirler arası...
  7. calipso

virago535 yakıt durumu

Merhabalar, 96 model virago 535 sahibiyim.. tüm bakımları tam olmasına rağmen 10 lt. benzin ile 150 km. gidiyor. bu yakıt durumu bana oldukça fazla geldi.. Hem virago sahipleri hemde diğer arkadaşlardan bu durum hakkında yorum rica ediyorum.. selamlar..

Yeni mesajlar