Arama sonuçlarınız

1. erayersoy

burgman 400 satılık

2004 model kazasız çok temiz burgman satılıktır. adanadadır. takas ta olabilir. resimlerini mail atabilirim. teşekkürler.
  2. erayersoy

seyhan 250[u]

arkadaşlar motorumu satmak istiyorum yada an 400 burgman . dragstar 650 ile takas yapmak istiyorum. resim ekleyemedim maille atabilrim. motorum 2005 modeldir. yan çantaları sosis çantası depo üstünde deri kaplaması vardır. hiç devrilmemiş kaza yapmamıştır. 4500 km de dir...
  3. erayersoy

Virago 535 Dragstar 650 Hk.

Arkadaşlar Bu Iki Motorun Arasindaki Farklar Nelerdir. 535 Alirsam Elimde Kalir Diye Korkuyorum Ne Dersiniz.
  4. erayersoy

an 400 burgman

arkadaşlar an 400 burgman hakkında bilgisi olanlar cevap yazabilirmi? ve bu sınıfta hangi scooter ı tavsiye edersiniz. burgman son sürati nedir? yakıtı nasıl? artıları eksileri nedir. ??????????????
  5. erayersoy

scooter hakkında bilgi gerekli

yamaha tmax'mı honda fjs 600'ümü tercih etmeliyim? kıyaslarsak artıları eksileri nelerdir. bu motorları tanıyanlardan bilgi istiyorum. lütfen.
  6. erayersoy

Kanuni Seyhan 250

Daha Büyük Bir Makine Almak Için Satiyorum. Hiç Bir Problemi Yok. Ben Alali 10 Gün Oldu. Motor Ceyhanda Bana Maliyeti 3350 Ytl En Son 3250 Ytl Ye Verecem Ama Pazarlik Yapmam. Satabilirsem Yamaha Dragstar 650 Alacam Inşallah. Ilgilenen Arkadaşlar 532 625 97 17 Nolu Telefondan Arayip Bilgi...
  7. erayersoy

Vn 800' Mü Drag Star 650' Mi

Arkadaşlar Siz Olsaniz Hangisini Tercih Edersiniz ? Neden ???
  8. erayersoy

choper cılar cevap lütfen

arkadaşlar arayanlar bölümünde de yazdım ama hiç cevap gelmedi cevap lütfen seyhan 250 motosikletimi verip daha büyük bir choper almak istiyorum choperını küçültmek isteyen yokmu ????:::P
  9. erayersoy

satlık choper yokmu

arkadaşlar, choper lara ilgi duyuyorum. geçen hafta kanuni seyhan 250 aldım ilk başlangıç için ideal olur sandım ama daha 1 hafta oldu ve ben bu motoru verip daha büyük bir motor almak için arayışa geçtim. böyle fikri olan birisi varsa görüşelim

Yeni mesajlar