Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar motorumu satmak istiyorum yada an 400 burgman . dragstar 650 ile takas yapmak istiyorum. resim ekleyemedim maille atabilrim. motorum 2005 modeldir. yan çantaları sosis çantası depo üstünde deri kaplaması vardır. hiç devrilmemiş kaza yapmamıştır. 4500 km de dir...
arkadaşlar an 400 burgman hakkında bilgisi olanlar cevap yazabilirmi? ve bu sınıfta hangi scooter ı tavsiye edersiniz. burgman son sürati nedir? yakıtı nasıl? artıları eksileri nedir. ??????????????
Daha Büyük Bir Makine Almak Için Satiyorum. Hiç Bir Problemi Yok. Ben Alali 10 Gün Oldu. Motor Ceyhanda Bana Maliyeti 3350 Ytl En Son 3250 Ytl Ye Verecem Ama Pazarlik Yapmam. Satabilirsem Yamaha Dragstar 650 Alacam Inşallah. Ilgilenen Arkadaşlar 532 625 97 17 Nolu Telefondan Arayip Bilgi...
arkadaşlar arayanlar bölümünde de yazdım ama hiç cevap gelmedi cevap lütfen seyhan 250 motosikletimi verip daha büyük bir choper almak istiyorum choperını küçültmek isteyen yokmu ????:::P
arkadaşlar, choper lara ilgi duyuyorum. geçen hafta kanuni seyhan 250 aldım ilk başlangıç için ideal olur sandım ama daha 1 hafta oldu ve ben bu motoru verip daha büyük bir motor almak için arayışa geçtim. böyle fikri olan birisi varsa görüşelim