Arama sonuçlarınız

1. aırlangdon

2004 dragstar xvs250

2004 model xvs250 dragstar ayrıntılı bilgi ve resimler aşağıdaki linkte http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4478136
  2. aırlangdon

dragstar xvs25o

dragstar xvs250 için sissy bar arıyorum ilgilenenler burdan veya [email protected] adresinden mesaj atarlarsa görüşür anlaşırız
  3. aırlangdon

dragstar xvs 250 hakkında yardım

selam arkadaşlar bu motor hakkındaki hertürlü bilgiye muhtacım desem yeridir kaç litre yağ alır kaç numara yağ konulur vs. vs.ve bu motorun kullanım kitapçığını bulmak için japonya'ya mı gitmeliyim :pale: elinde olan varsa ve paylaşırsa minnettar kalırım şimdiden teşekkürler
  4. aırlangdon

dragstar xvs250 arıyorum

yamaha dragstar xvs 250 arıyorum.tercihen siyah renk.km önemli değil.model 2001-2002.alım satımı hemen yapılacaktır masraflar tarafımca ödenecektir.tabi kazasız ve temiz olmasıda önemli bi mevzuuuu.uçak fiyatlar olmadıkça anlaşacağımızı umuyorum.satmak isteyen arkadaşların mesajlarını bekliyorum...
  5. aırlangdon

yamaha virago 250'mi dragstar 250'mi

herkese selamlar motor bilgisi olan veya bu motorları kullanmış arkadaşların yardımlarını bekliyorum.motora yeni başlıycam.dragstarın görüntüsü daha güzel ama virago biraz daha uygun sanki ve piyasada çok daha fazla olan bi motor.tercihim sizce hangi yönde olmalıdır.şimdiden ilgi gösterip cevap...

Yeni mesajlar