Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uzun zamandır araştırıyordum ve en sonunda istediğim gibi bir makine almak nasip oldu.Allah utandırmasın.. resim nasıl ekleyeceğimi çözemedim yardım eden olursa resimde ekleyebilirim.
öncelikle herkese selamlar.2007 zx6 sahibiyim.üstünde orjınal egzozu var.racingler arasında en estetik fabrika egzozuna sahip motor oldugunu düsünüyorum.dolayısıyla egzozu degişmek istemiyorum.soruma gelirsek bu egzozu degiştirmeden sesini arttırma ihtimalimiz varmıdır? varsa nerede...
arkadaşlar.istanbuldan ankaraya 600rr götüreceğim.araştırdıgım kadarıyla tren, ocak ayı itibariyle artık motor taşımacılıgı yapmıyormuş.tek seçeneğim yolcu otobüsleri kaldı.daha önceden yolcu otobüsüyle getiren arkadaşlar varsa yadım edebilirlermi?ne kadara mal oluyo? aynalarını sökmek mi...
ankarada
zx6r için yeşil renk ve yeni kasa.temiz motorsa 16500tl e kadar verilir
600 rr için yeni kasa 16000'e kadar verilir
verilecek ücret motoruın temizliğine göre değişiklik gösterrecektir.yazılı fiyatlar üst sınırlardır.
[email protected].
arkadaşlar 600rr için egzoz alıcam.ancak bu konuda fazla deneyimim yok.ortalığı bangır bangır ayaga kaldıran bir egzoz istemiyorum.gaza bastıgımda ses vermesini istiyorum yani tok bir ses istiyorum.hangi markayı tavsiye edersiniz?
arkadaşlar motorum 1-2 km gittikten sonra giderken stop ediyo .sanki benzin kesiliyo gibi.ama 2 dakka bekleyınce calışıp devam ediyo ve 1 km sonra yine aynı sorun???yardım lütfen