Arama sonuçlarınız

1. S

Hava filitre sorunu

Arkadaşlar daha önce konu açtım ama bu konuyuda açıcam benim sorunum bununla alakalı.motor 150cc scoter.Motor hızlanırkken 2-3 sn boğulma ve sonra gaz yiyor.Normalde hava filitresini çıkarınca motorun rahatlaması gerekmezimi?Benim motora hava filitresini çıkarınca,(o hızlanma sorunu 2-3 sn...
  2. S

150 scooter boğulma çözümü bulamadık

Arkadaşlar günlerce uğraşıyoruz ama çözümü bulamadık.Motor hızlanırken 2-3 sn boğuluyor bi kasma oluyor sonra hızlanıyor maximum hızınada çıkıyor.Ama ne varsa o hızlanırken boğulma ve sonrasında hızlanma beni gıcık ediyor.Motor 5 aydır yatıyordu ön arka varyatörü değiştrdik motoru açtım yeniden...
  3. S

Gaz pistonu contası

Arkadaşlar bu gaz pistonu kapağındaki siyah conta ne işe yarar.Bendeki uzamış takılmıyor yenisni almalımıyım.Yoksa onun yerine sıvı contamı sürsem.Birde o contanın oldğu bölüme benzin geliyormu. http://i.hizliresim.com/KgbJlQ.jpg
  4. S

150 scooter Rolanti sorunu

Arkadaşlar Bu motorun karbüratöründen bıktım.Otomatik jikle sorunu vardı motorda soğukken otomatij jikle devreye girmiyordu gitim yenisini aldım.Zaten fabrika ayarlı geliyor gelir gelmez denedim.12v elektirikle denedim sorunsuz çalışıyor.Motordan jikleye gelen elektirikde bir sorun yok.Neyse...
  5. S

scooter külbütör kağaı hava çıkışı..

Arkadaşlar resimde gördüğünüz yerde hava çıkışı var bu çıkışta hortum bağlı.Bunun hava filitresinemi takılması gerekiyor yoksa hortum boşta durmasımı gerekiyor.Motoru çalıştırınca bu hortumdan hava geliyor.Usta bu külbütörden gelen hortumu hava filitresine takmıştı 120le giden motor 90km hızı...

Yeni mesajlar