Arama sonuçlarınız

1. L

2.El Motosiklet Satış Süreci Nasıl İşliyor?

Şimdi diyelim ki sahibinden 2. el motosikleti satan kişi ile alıcı anlaştılar. Bu durumda sırasıyla özellikle satıcının neler yapması gerekiyor? Hangi konularda dikkatli olmak lazım? Ayrıca motosikleti satmadan önce motorlu taşıtlar vergisinin 2. taksitini satıcının mı ödemesi gerekir yoksa...
  2. L

istediğim özelliklere en uygun motosiklet hangisi?

Merhabalar arkadaşlar... Bu bir nevi 'hayalimdeki prens-prenses' araştırması olacak sanırım. Aşağıda yazdığım özelliklerin hepsini bir arada bulmak belki çok zor, belki imkansız ama ben yine de bir araştırma yapayım dedim özellikle de Motoshow öncesi yapıyorum ki hayalimin motor adaylarını...
  3. L

rodajın zamanı varmıdır?

merhaba... yani demek istediğim rodajı belirli bir sürede tamamlamak lazımmıdır? örneğin: '1 ayda tamamlarsan iyi olur' yada '2 haftada tamamlamazsan motora olumsuz etkileri olur' gibi durumlar varmıdır? yoksa süre önemli değilmi? teşekkürler. bir de cbr125 var bende. bazen giderken nadirde pat...
  4. L

motorum haftaya elimde olacak fakat...?

Merhaba arkadaşlar... Malum 'ÖTV' durumundan dolayı motosiklet alma konusundaki hayallerimi ve girişimlerimi hızlandırmak, hatta son sürata çıkarmak durumunda kaldım ve cbr125 im yakında elimde olacak. Buraya kadar bir sorun yok. Şöyle ki 'motor kullanmayı biliyorum' diyecek kadar bilgiye...

Yeni mesajlar