Arama sonuçlarınız

1. clint

Böyle imiş Motorcu Olmak...

BÖYLE İMİŞ MOTORCU OLMAK… Bugün motosikletimi alalı tam bir ay oldu. Yıllarca hayalini kurduğum, kimi zaman vazgeçtiğim, kimi zaman uğruna yanıp tutuştuğum bir sevdanın hayata geçişinin birinci ayı doldu. Motosikletimle Moda’ya doğru yol aldım bugün Kadıköy’den. Caddeler geçtim, sokaklar...
  2. clint

Motorumu Otoparkta Devirmişler!!!:pale: :jocolor:

İki gündür binmeye fırsat bulamadığım motorumu bugün koruma demiri ve yan ayaklık taktırmak üzere servise götürmek için otoparka gittim. Uzaktan baktığımda motorumun bıraktığım yerden başka bir yere alındığını gördüm. Yaklaştıkça, brandasının üst taraftan ayna görünecek şekilde yırtıldığını...
  3. clint

300 Km Ne Yana Düşer Usta Hayat Ne Yana!!!

Aşağıdaki linkte 300 km'yi bulan hızı izleyeceksiniz. Ama bu şekilde motosiklet kullanmak bana göre değil arkadaşlar. Ben motoru hız ya da akrobasi için sevenlerden değilim. O hızla karşınıza aniden bir koyun, köpek ya da bir çukur çıktığını düşünmek bile istemiyorum.:pale...
  4. clint

Motor Koruma Demiri için Yardım?

Arkadaşlar yeni aldığım cbf150 için motor koruma demiri istiyorum, İstanbul Anadolu yakasında Kadıköy'e yakın bildiğiniz bir yer var mı? CBF 250'lerde küçük ve şık demirler görüyorum, deneyimli arkadaşlar tavsiyede bulunursa sevinirim. Yaptıran veya satın alanlardan yardım rica ediyorum.
  5. clint

İlk motosikletimi aldım hiç hesapta yokken.

Yaklaşık iki yıl önce (çocukluğumdan bu yana ara sıra hayal etsem de) iyiden iyiye içine düştüğüm motosiklet sevdamın neticesinde Çarşamba günü (18.10.2006), bir süredir üzerinde durduğum ve başlangıç motoru olarak rahat edeceğimi düşündüğüm, buradaki ve başka sitelerdeki arkadaşların da...
  6. clint

11 Eylül Gerçeği (Loose Change). Mutlaka İzlemelisiniz.

Aşağıda vereceğim link'te oldukça uzun bir video bulacaksınız. Bu filmin adı Loose Change. ABD'nin 11 Eylül WTC saldırılarını aslında kendisinin planladığını kanıtlamaya çalışıyor. Üstelik bu filmi hazırlayanlar 3 - 4 tane Amerikalı genç ve şu aralar tüm Dünyada bu video konuşuluyor. Gerçekten...
  7. clint

Motosiklet Defterleri 2 (Easy Rider)

Defterimizin ikinci sayfasında benim gibi hem motosiklet hem de sinema seven arkadaşlara, benim ve eminim benim gibi bir çok insanın motosikleti daha çok sevmesini, bir yaşam biçimi olduğunu kabullenmesini sağlayan bir filmden, Easy Rider'dan bahsedeceğim. Filmi kaç kez izledim hatırlamıyorum...
  8. clint

Motosiklet Defterleri 1

MOTOSİKLET DEFTERLERİ 1 (Umuda Yolculuk) Evden çıktım, nereye gitmeliydim… Hayat bunca üzerime üzerime gelirken beni avutacak tek şey yoldu galiba. Konuya çok hızlı girişim de tüm anafikir mantıklarını eritmişti daha yazının başında zaten. Dedim ki kendime, yol istiyor senin bünye. Yoldu...
  9. clint

Üreme Hızımızın Maşallahı Var!!!

(İnternette bir haber sitesinden Yorumsuz) Üreme Hızımızın Maşallahı Var!!! Türkiye'nin nüfusuna her gün bir ilçe büyüklüğünde insan ekleniyor. Türkiye'nin nüfusu 73 milyon kişiyi aşarken, buna her gün 2 bin 490 kişi daha katılıyor. İSTANBUL'A GÜNDE BİR KÖY EKLENİYOR Türkiye'nin en çok göç...
  10. clint

12 Dev Adam Çeyrek Finalde! Teşekkürler!!!

Dünya Basketbol Şampiyonasında Slovenya'yı 90 - 84 mağlup eden 12 Dev Adam Türk Basketbol Tarihinde ilk kez Dünya Şampiyonasında çeyrek finale kalarak Dünyanın en iyi 8 takımından biri oldu. 12 Dev Adama teşekkürler, çeyrek finalde başarılar.:rendeer: :rendeer: :rendeer:
  11. clint

Ehliyetimi Aldım Nihayet!

Evet geçen kış sonunda yeniden gönlüme düşen motor sevdası sonucunda, öncelikle A2 belgesi almaya niyetlenmiştim. Bu site aracılığıyla evime yürüyüş mesafesindeki Gelişim Sürücü Kursunu buldum. Ve onların sayesinde geçen Perşembe (10.08.2006) ehliyetimi aldım. Umarım kış çıkışında da...
  12. clint

Memleketimden Motosiklet Manzaraları

Buyrun burdan yakın... :cherry:
  13. clint

Bir Kez Daha Full Korumanın Önemi!

Selamlar, burada yüzlerce kez yazılsa da ben de bugün gözümün önünde cereyan eden bir örnekten yola çıkarak full koruma motosiklete binmenin öneminden bahsedeceğim arkadaşlar. Bugün işyerimin tam önündeki kırmızı ışıklarda bir ybr'li genç kırmızı ışığa yakalandı (Hızlıydı biraz da) ve dururken...
  14. clint

Sizn Gibi Arkadaşları Barışarock'ta Görmek İsteriz!

Sizin Gibi Arkadaşları Barışarock'ta Görmek İsteriz! Arkadaşlar geçen yıllarda olduğu gibi Barışarock Karşı Müzik Festivali bu yıl da 26 - 27 Ağustos 2006 tarihinde Sarıyer Mehmet akif Piknik alanında yapılacak. Koka Kola Festivallerine alternatif olarak tamamen yerli rock gruplarının yer...
  15. clint

Dünyanın en mükemmel üçlüleri..

Bir araya geldiklerinde süper olan üçlüler - deniz kum günes - yumruk tekme kafa - at avrat silah - Metin Ali Feyyaz - 3 r yani ronaldo , rivaldo , ronaldinho -...
  16. clint

Selamlar, gecikmiş olsamda.

Tüm motosiklet.net üyelerine ve motosiklet severlere merhaba. Aslında bu tanışma faslı benim için biraz geç oldu, zira neredeyse 10 gün önce üye oldum, ama bir tanışma bölümünden habersizdim.:pr: Bir motosiklet markası peşinde koştururken buraya üye oldum. iyi ki de olmuşum, harika bilgiler...