Arama sonuçlarınız

1. ziganizagor

Ducati Servisi Atatürk Sanayi Sitesi İstanbul

Ducatiden (monster) anlayan, yedek ve aksesuar parçaları getirebilecek olan, elinde kazıkla müşteri beklemeyen, aklı başında Bir servis arıyorum varmıdır??? bilenlerde yardımcı olun lütfen...
  2. ziganizagor

Motor Ehliyeti Hakkinda Soru???

Benim B ehliyetim var. A2 için yazılı sınava girdim, şimdi direksiyon sınavını bekliyorum. fakat sorun şuki, geçen hafta B ehliyetimi çevirmede kaptırdım. 6 ay sonra gel al dediler. Ben bu 6 aylık süre içersinde, A2 ehliyeti için hak kazanırsam haziran ayında A2 alıcam. Peki; B ehliyetimi geri...
  3. ziganizagor

Ducati Monster Dark

Selamlar, Bir arkadaşım için Ducati monster arıyorum... İlgilenenlerin Fiyat, Model, irtibat numaralarını belitmelerini rica ediyorum....
  4. ziganizagor

Inanamiyorum!!!

Evt başlıktanda anlayacağınız üzere bu gün olanlara inanamıyorum... Sabah güzel bir sabah gezisi umuduyla motorumun yanına tam takım olarak gittim... anahtarı yerine soktum üzerine oturdum vites boşda... veeee marş... tır tır tır tır tıssss... allah allah çalışmadı.. tekrar .... aynı ...
  5. ziganizagor

Selamlar, Merhabalar...!!!

Selamlar Herkese, Ben siteye yeni kayıt oldum. resimdede görüldüğü gibi M620 kullanıyorum. (herşeyim :cherry: ) bu siteden özellikler sürüş teknikleri hakkında baya şey okudum ve öğrendim diyebilirim. en azından kullanırken aklıma gelen ve uyguladığım bağzı şeyler var. sadece tanışmak adına bu...

Yeni mesajlar