Arama sonuçlarınız

1. heLL

34yb523

Selam arkadaslar, 34 YB 523 plakali siyah-gri Suzuki SRAD 750 motor 2 ay once kagithane den cainmistir. Motoru ben satmistim, sattigim arkadas caldirmis. Ruhsati falan hala bende, ruhsatta benim uzerime. Insalla herhangi bi problem acilmaz basima.
  2. heLL

ampul

Arkadaslar selam, forumda aradim ama bulamadim. Daha once yazildiysa simdiden ozur dilerim. Ben bu h4 ampullerle h3 ampuller arasindaki farki sorucaktim. Aradigim ampul 12v-h3:55w , ama piyasada genelde bunun h4 olani var. h4 olanini alsam kullanamam mi :silent: Tesekkurler..
  3. heLL

GSX-R750 Depo

Merhaba arkadaslar, GSX-R750 icin depo ariyorum. Temiz bisi olmas gerekiyor ama. Benim var olan depomun ici baya bi hirpalanmis degistirilmesi gerekiyormus. Ne kadardir bu depo ?, nerden temin edebilirim ?
  4. heLL

20.06.2004 'de Hazerfende duzenlenen DRAG goruntuleri

Merhaba arkadaslar, 20'si Pazar günü Hazerfen'de düzenlenen DRAG'larin goruntulerine asagidaki FTP adresinden ulasabilirsiniz. :) Ya Internet Explorer'a bunu yazarsiniz, ftp://drag:[email protected] yada herhangi bir FTP programi ile, Kullanıcı Adı : drag Sifre : drag Host Adresi ...
  5. heLL

merhabalar,

merhaba arkadaslar, yaklasik 1 seneden beri siteye üyeyim. fakat 1 türlü yazmak kismet olmadi.. ismim $ener, istanbul/kadıköy 'de oturuyorum. 21 yasindayim. Suzuki GSX-R750 bi makinem var. yaklasik 3 senelik bir motorcuyum. Gelecek bulusmalarda gorusmek uzere artik..
  6. heLL

GS 500 icin yarım

Arkadaslar öncelikle merhabalar, Asagidaki link'teki resim de bir GS 500 var. Ben bu motorun farını ve motorun altındaki granajı nereden bulup taktırabilirim diye soracaktım.. Yardımcı olan arkadaslara simdiden tesekkurler.. http://www.webuzmani.net/gs500.jpg

Yeni mesajlar