Arama sonuçlarınız

1. aykan

Daha fazla seçenek neden sunulmuyor.?

Arkadaşlar, biliyorsunuzki 125 cc den 250 cc ye kadar bir seçenek darlığı bulunmakta, olan seçeklerdede en az 4 yıldır hiçbir değişiklik makyaj yenileme vs yok..örneğin honda cbf 150 modeli ilk çıktığında neyse o hiçbir yenileme vs makyaj operasyonundan geçmemiş aynı şekilde satılmakta örneğin...
  2. aykan

!Ceza yedim!

arkadaşlar bugün bodrum turgutreis milas yolunun 26 ıncı km sinde radara girdim baya moralim bozuk radarı farketmedim radara 79 km hızla radara girmişim şimdi soruyorum Allahtan revamı 115 ytl cik önümdeki kamyon 90 km hızla gidiyordu arabalar 120 130 hiçbirini durdurmayıp aradan beni...
  3. aykan

Honda Shadow 125'

işte tr ye gelmeyen bi model daha arkadaşlar;teknik verilere ve fiyata ulaşamadım. http://www.hondaitalia.com/moto/default.html
  4. aykan

önüme köpek çıktı

Arkadaşlar 1saat önce kıl payı atlattığım bi kazayı anlatmak istiyorum sizlere, ortakent bodrum arası ortakentten geliş yönünde yaklaşık 115 km hızla sol şeritten giderken aniden refüjden önüme köpek atladı o anda fren falan işe yaramayacagı için kitlendim son duamı bile edemedim.... tam köpekle...
  5. aykan

Anahtar kaybetmeye son!

hepimiz zaman zaman anahtarımızı ya biyerde unutur yada kaybederiz hele bide yedeği yoksa sıkıntılı bi hal alır... kendi yöntemim yararlı olabileceginden paylaşmak istedim pet shoplardan kolayca bulabileceğiniz bu aksesuarın içine ufak bi not kağıdına telefon ve adresinizi yazıp dürüp...
  6. aykan

'MOTOSİKLET NET' stickerleri nereden temin edilir .

Arkadaşlar biçok motosikletin üzerinde mt stickeri görüyorum nereden ve nasıl temin ettiniz..
  7. aykan

extra güvenlik

Bu resmi tesadüfen nette dolaşırken buldum bana mantıklı geldi:P
  8. aykan

yeni honda beat-lead

honda beat in yeni kasası yurt dışında piyasaya çıktı,honda italy nin sayfasında gezerken rastladım bizde şu an satılan beat sadece boya değişikliğine giderken yurt dışında tamamen yenilendi aracın en dikkat çeken özelliği artık hava yerine su soğutmalı olması...
  9. aykan

jinlun 150choper hakkında gorusleriniz nelerdir

arkadaslar yakınbi arkadasım jinlun 150 choper alacak bana sordu bende size soruyorum nasıl bi motosiklettir yedek parcalarıda baya ucuz cin malı ama kaliteli gozukuyor
  10. aykan

honda cbr 600 rr mı Yamaha yeni r6 mı

benim merak ettigim yakıt tuketimi sizce hangisi daha az yakar ve performanslıdır