Arama sonuçlarınız

1. Fuente

Satılık Honda CBF 250

Merhaba, Nisan 2006 trafiğe çıkışlı, 2600 km'de, rodajı standartlara uygun bitirildi.. ilk bakımı Honda Özen'de yapıldı.Kazasız ve hasarsız ve Full kaskolu.. Orjinal demiri-aparatlarıyla Kappa çantası ile birlikte 6700 YTL. Yurt dışına yerleşeceğimden dolayı satıyorum. ilgilenenler 533 688...
  2. Fuente

Tura çıkmayı planlayan war mı?

Merhaba, Haziran ayının 12sinden itibaren 2 haftalık senelik iznime çıkacağım.. haziran ayında olduğundan dolayı bu tatili yeni motorum ile gezerek geçirmeyi planlıyorum.. Daha çok zaman olmasına rağmen nasıl bir güzergah belirlesem, neler yapsam zaman içinde belli olacak.. bu tarihlerde bana...
  3. Fuente

biraz aceleye gelse de motorumu aldım..

Selam, Ötv'nin verdiği belirsizlikten dolayı ehliyetim mayıs ayında elimde olacak olsa da bugün motorumu aldım.. CBR 125 almayı planlıyordum ama hem motor bulunamamasından hem de gözüme biraz ufak gelmesinden dolayı başlangıç için CBF 250 aldım.. Bu hafta teslim edecekler.. Herkesin...
  4. Fuente

Ötv ile yetkili satıcıların eline geçen fırsat..

Selamlar, Tanışma topiğinde ehliyet için nisan ayında sınawagireceğimi ve enduro almayı planladığımı belirtmiştim, geçen hafta perşembe günü fuara giderek alacağım motora tam anlamıyla karar verdim (Honda CBR 125)... ama o ne? ötv olayı cuma günü birden ortalık karıştırdı.. Sınaw dolayısıyla...
  5. Fuente

Selam

Selam, Forumu birkaç haftadır takip etmeye çalışıyorum.. gördüğüm sık güncellenenen iyi sitelerden biri sayılır... Neyse; henüz motorum yok modelleri inceleme aşamasındayım ama Enduro'da karar kıldım.. Şuan için Nisan 22 de olacak sınaw ile Ehliyetime A2'yi de ekleticem.. Bilgisayar sistemleri...

Yeni mesajlar