Arama sonuçlarınız

1. sercansari

2005 kawasaki 636

Arkadaşlar motorumu çok sevmeme rağmen ailevi sebeplerden dolayı satıyorum inşallah iyi bir arkadaşa gider.. :) 2005 zx636 20000 km de ufak tefek lokal boyalar var ama kesinlikle motorunda bişey yoktur yani ciddi bir kazası yoktur.bunun dışında komple boğazdan akrepovic vardır mükemmel tok...
  2. sercansari

2005 Kawasaki 636

Arkadaşlar motorumu çok sevmeme rağmen ailevi sebeplerden dolayı satıyorum inşallah iyi bir arkadaşa gider.. :) 2005 zx636 20000 km de ufak tefek lokal boyalar var ama kesinlikle motorunda bişey yoktur yani ciddi bir kazası yoktur.bunun dışında komple boğazdan akrepovic vardır mükemmel tok...
  3. sercansari

Satilik 2005 Zx-6r

4. sercansari

Herkese Selamlar.......

Yaklaşık olarak 1 senedir üyeyim fakat motorum olmadığı için hiç aktif olamadım....Artık bir motorum var ve sizlerleryim....Umarım hep aktif kalırım...Bu arada daha önce hiç motor kullanmadım ve zx-6r aldım...şu anda gayet iyi gidiyo ama inşallah başıma kötü bişey gelmez...Herkese tekrardan...
  5. sercansari

600rr--zx6r--zx636r-R6 arıyorum

arkadaşlar 2003 modelden 2005 modele uygun fiyatlı racing arıyorum
  6. sercansari

motorshow '06 dünya ticaret merkezi ile ilgili bi soru...

arkadaşlar fuara giriş yapmadan hemen sağda ikinci el bi kaç motor vardı hatta gri bir harley vardı bu firmanın adını hatırlayan var mı acaba?fuar planlarına baktım sadece kapalı alanları gösteriyor bu yüzden size soruyorum..ilgilenirseniz sevinirim..

Yeni mesajlar