Arama sonuçlarınız

1. dirt_rider

Ngk laser ırıdıum bujıler honda cbr

ARKADAŞLAR ELİMDE ORJİNAL JAPON MALI NGK LASER IRIDIUM BUJILER VAR. ZAMANINDA BOLCA GETIRMISTIM AMA SIMDI IHTIYACIM YOK. GELISININ YARI FIYATINA VERİYORUM. BOS BOS DURMASINDAN İYİDİR. TAKIM FİYATI : 60 TL (DAHA DA PAZARLIK YAPMAZSINIZ HERHALDE:) IMR9A-9H VE IMR9C-9HES MODELLERİNDEN 2 ŞER TAKIM...
  2. dirt_rider

Ngk laser ırıdıum şok takımı 60 tl

Arkadaşlar elimde yüksek hacimli motosikletler için orjinal japon malı ngk marka ırıdıum ve laser ırıdıum bujiler var. Son 4 takım ve artık getirmeyeceğim. Elimdekileri geliş fiyatının bile altında veriyorum. Bujiler suzukı - honda - yamaha ve kawasakı nin bir çok modeline uyar. Lütfen uyum...
  3. dirt_rider

Ngk ırıdıum ve laser ırıdıum bujıler şok fiyat

Arkadaşlar elimde yüksek hacimli motosikletler için orjinal japon malı ngk marka ırıdıum ve laser ırıdıum bujiler var. Son 4 takım ve artık getirmeyeceğim. Elimdekileri geliş fiyatının bile altında veriyorum. Bujiler suzukı - honda - yamaha ve kawasakı nin bir çok modeline uyar. Lütfen uyum...
  4. dirt_rider

Zongshen 200 Cc Kros - Ekstralı

...ADANA... ARKADAŞLAR İLK ALDIĞIM GÜNDEN BU YANA BENİMLE OLAN MOTORUMU ARTIK ARABAYI DEĞİŞTİRMEM GEREKTİĞİNDEN SATIYORUM. ZONGSHEN ZS200GY-A 2005 MODEL MOTORU HİÇ AÇILMAMIŞTIR VE ÇOK SAĞLIKLIDIR. EN AZ 1 YIL GARANTİ VERİRİM YAMAHA YZ-250 - ACERBİS MARKA ÖN ÇAMURLUK UFO KAFA GRENAJI VE...
  5. dirt_rider

Clover Rx-2 Full Korumali Anorak Mont

CLOVER RX-2 FULL KORUMALI ANORAK MONT HİÇ KULLANILMADI VE ETİKETLİ BİR YERDEN BORÇ KARŞILIĞI ALDIM VE KULLANMADIĞIM İÇİN SATIYORUM BELLİK BÖLÜMÜNDE YAĞMURLUK MONTU ÇIKARILABİLİR İÇLİK VE 5 PARÇA KORUMA VE DAHA SAYMAKLA BİTMEYEN BİR SÜRÜ ÖZELLİĞİ MEVCUT PİYASA FİYATI 194 Euro+KDV (420 YTL) FİYATI...
  6. dirt_rider

NGK iridium ve Laser iridium Bujiler (Orjinal Japon)

NGK iridium (CR9EIX) = Suzuki GSXR modelleri ve bazı Kawasaki, Yamaha ve Honda modellere uygundur. 4 Adet = 90 YTL NGK Laser iridium (CR9EIA-9) = Honda CBR ve Yamaha YZF modelleri ve bazı Suzuki ve Kawasaki modellere uygundur. 4 Adet = 100 YTL NGK Laser iridium (IMR9C-9H) = Honda CBR modellerine...
  7. dirt_rider

Deri Race Takim 2 Parça Full Korumali

DERİ RACE TAKIM 2 PARÇA %100 GERÇEK DANA DERİSİ TOPLAM 11 PARÇA FULL KORUMA (CE SERTİFİKALI) MONT 5 PARÇA KORUMALI (OMUZLAR, DİRSEKLER VE SIRT) PANTOLON 6 PARÇA KORUMALI (KALÇALAR, DİZLER VE KAVAL KEMİKLERİ) LARGE BEDEN (BEDENİ BİRAZ KÜÇÜK OLDUĞUNDAN MEDIUM GİYENLERDE KULLANABİLİR) FİYAT ...
  8. dirt_rider

Honda Deri Mont (sifir)

HONDA JOE ROCKET DERİ MONT %100 GERÇEK DANA DERİSİ 5 PARÇA CE SERTİFİKALI KORUMALAR (SIRT, DİRSEKLER VE OMUZLAR) HİÇ KULLANILMADI (YURT DIŞINDAN GELDİĞİ İÇİN GÜMRÜK DOLAYISI İLE ETİKETİ YOK) LARGE BEDEN 1.75 - 1.80 ARASI BOY 65-75 KG ARASI AĞIRLIĞA SAHİP HER BEDENE UYACAKTIRFİYAT : 250 $...
  9. dirt_rider

%100 Gerçek Deri Montlar, Takimlar Ve Eldivenler Satilik

Satıldı Yenileri Gelecek
  10. dirt_rider

Yamaha Deri Mont Full Korumali (m Beden)

Yamaha Deri Mont Full Korumali (M Beden) SATILDI DUHAN MARKA YAMAHA DERİ RACE MONT 5 PARÇA CE SERTİFİKALI KORUMA (DİRSEKLER, OMUZLAR VE SIRT) MEDIUM BEDEN MONT HİÇ KULLANILMADI VE ETİKLETLİ SON RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ DİĞER MONTLARA SİPARİŞ İLE AYNI FİYATA SAHİP OLABİLİRSİNİZ. Tel : 0505 827 68 16...
  11. dirt_rider

Yoshimura RS-3 Racing Performans Egzoz

Yoshimura RS-3 Racing Performans Egzoz Hiç kullanılmadı ve orjinal kutusunda. Orjinalinde Suzuki GSX-R (600-750 ve 100) içindir fakat aparatı sayesinde tüm racing'lere monte edebilirsiniz. Fiyat : 380 YTL (Türkiye katolog fiyatı:600$=900 YTL) Bu fiyata bu egzozu başka hiç bir yerde bulamazsınız...
  12. dirt_rider

Yoshimura RS-3 Racing Egzoz

Marka: Yoshimura Model: RS-3 Fiyat: 380 YTL Açıklama: Tamamiyle orjinal, kutusunda ve hiç kullanılmadı. Tüm aparatları ile beraber. Orjinalinde Suzuki 600-750 ve 1000'ler içindir fakat 4 vidalı tüm racinglere uyar. Piyasa (Katolog) Fiyatı : 600$ (900 YTL) İl/İlçe: ADANA / Seyhan İletişim: 0505...

Yeni mesajlar