Arama sonuçlarınız

1. M

Kredi çekeceğim KREDİ NOTU..

arkadaş yazalı baya olmuş da çok takılacak bi durum da yokmus zaten bankalar düzenli ödeme alışkanlığına bakıyo genelde. sen zaten 12 ay taksidi günü gününe ödemişsin daha ne olsun kredi notu hesaplama kısmında da zaten aktif ve düzenli ödeme görünümü biraz daha olumlu bile sayılabiliyor. yani...
  2. M

MT25 Zırıltı sesinin kaynağı nedir sizce

bunlarda o zırıltı sesi genelde kronik sayılabilecek titreşim seslerinden biri çoğu zaman plastik aksam, plakalık, zincir muhafazası ya da egzoz koruması yapıyo. büyük ihtimalle ciddi bir şey değil de nereden geldiğini bulmak biraz uğraştırıyo sadece
  3. M

Merhabalar

Selam dostum motorların baya iyi duruyo hayırlı sürüsler
  4. M

SYM Mamba vs ADX 125

ADX 125 diorum mamba şehir içi kullanım için gayet iyi ama adx biraz daha modern duruyo sürüş pozisyonu daha rahat ve bozuk yollarda da daha konforlu hissettiriyo. ayrıca uzun boylu kullanıcılar genelde adxin ergonomisini daha çok seviyo benim tanıdıüımda var da. eğer kullanımın tamamen şehir...
  5. M

Sport Touring motor tavsiyesi

nk250'den sonra tracer serisi seni fazlasıyla memnun eder bence 😄 kafam rahat olsun diyorsan temiz bakılmış bir tracer 700'e öncelik verirdim. hem uzun yol hem günlük kullanım için çok dengeli, bakım maliyeti de 900'e göre daha makul. 2015-2017 olması çok önemli değil, önemli olan motorun...

Yeni mesajlar