Arama sonuçlarınız

1. M

CFMOTO 250SR 2024 - Elektrik / Marş Sorunu, Regülatör Değişti Ama Sorun Devam Ediyor

En son baktığımda motor kapalıyken 12.7 v yazıyordu. Motosiklet tamircide duruyor sürekli, gerekli ölçümleri usta ve elektrikçi yapıyor. Bu tip teknik bilgileri sorma gereği duymadım çünkü usta elektrikçiyle birlikte bakıyor. Voltajda sorun olsa bana kalmadan kendileri çözebilirlerdi diye...
  2. M

CFMOTO 250SR 2024 - Elektrik / Marş Sorunu, Regülatör Değişti Ama Sorun Devam Ediyor

Merhaba, ekrandan kaynaklanan bir arıza olduğuna emin değilim. Belki ekrandan kaynaklı bir elektrik kaçağı olabilir. Kontak çevirdiğimde motorda hiçbir belirti olmuyor, aküyü ölçtüğümde akünün boşaldığını görüyorum. Aküyü şarj edip veya yeni akü taktığım zaman sorun çözülüyor. Sadece bir kere...
  3. M

Desteğin için teşekkür ederim, tekerin düz bassın.
  4. M

Herkese merhaba, 2024 model CFMOTO 250SR motosikletimde yaklaşık 2 haftadır çözülemeyen bir elektrik sorunu yaşıyorum. Durumu detaylı yazıyorum, benzer sorun yaşayan veya fikir verebilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Sorunun başlangıcı İlk başta kontağı açınca ekran geliyordu ama...