Arama sonuçlarınız

1. O

Lastik seçimi

Metzeler niyetim vardı aslında ama ön lastiğini bulamıyorum piyasada. Pirelli pek taktırasım yok açıkçası city griplerden memnundum çünkü. Anlas kalıyordu geriye tek seçenek 1k fazla verir city grip taktırırım diye düşündüm. Ama ön lastiğide olsaydı metzeler alırdım.
  2. O

Lastik seçimi

teşekkürler city grip 2 den devam ediyorum.
  3. O

Lastik seçimi

İyi bayramlar pcx e lastik bakıyorum üstünde city grip var yine aynısını mı alayım farklı daha iyi bir öneriniz var mı?
  4. O

Yeni Başladım…

Arkadaşlar dominarla geçirdiğimiz yaklaşık 1.5 ay/2000 km ardından pcx 2025 dlx ile takas etmiş bulunmaktayım. İstanbul trafiğinde çekilecek dert değil. Sürekli vites yükselt düşür, manevra kabiliyeti düşük ayrıca motor çok ağır insanı yoruyor. Pcxe geçtim dünya varmış dedim. dominar macerası...
  5. O

Yeni başlayan için motorsiklet önerisi

TVS ve Heronun scooter modellerine bakabilirsin hem fiyatları uygun hem piyasaları var.
  6. O

Yeni Başladım…

Tamamdır hocam katalizörü rodaj bakımında sorucam bende
  7. O

Yeni Başladım…

Evet haklısınız biraz yüksekten başladım. Boyum 190 altımda sinek gibi kalmayacak biraz cüsseli bir model olsun istedim. Kendimide kontrol edebileceğimi düşündüm riske girecek hareketler yapmamaya özen gösteriyorum yaşlandık kanımız eskisi gibi hızlı akmıyor artık 😂 bakalım inşallah sorun...
  8. O

Yeni Başladım…

Çok teşekkür ederim tekerinize taş değmesin inşallah 1777834819 Mümkün olduğunca yavaş ve temkinli ilerlemeye ve trafiği okuyarak ilerlemeye gayret ediyorum. İşe 50 dakkada gittiğim yolu acemi ve çok yavaş gitmeme rağmen 20 dakkada gidiyorum. Motorsiklet gerçekten nimetmiş 😂
  9. O

Yeni Başladım…

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Kaskım montum ve eldivenim var diğerlerinize maddi olarak rahatladıktan sonra tamamlayacağım inşallah. Kazasız sürüşler dilerim.
  10. O

Yeni Başladım…

Teşekkür ederim hocam hakimiyet eğitimi kesinlikle alacağım
  11. O

Yeni Başladım…

Arkadaşlar herkese selamlar. Motorsiklet dünyasına Dominar 250 ile ben de katıldım. Bayiden tamamını kredi kartına vade farksız sıfır aldım motorumu. Daha önce hiç motorum veya tecrübem olmadı, tamamen sıfırdan başladım anlayacağınız. Yıllardır araba kullanıyorum o tecrübeme güvenerek vitesli...