Arama sonuçlarınız

1. G

Türkiye'de üretilen Honda PCX125 satışa sunuldu

2. Eline artik 140 ustune ne yazarsaniz haram arkadaslar
  2. G

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

Benelli 125s en hırçın kullanımda 2.5L 100km forza 250 en hırçın kullanımda 3.9L 100km
  3. G

CBR500 mü Ninja 500 mü?

honda 500 kesinlikle iyi bir motor ancak bu fiyat bandında ninja 650 nin 2. el temizleri bulunuyor bu motor necat motorda a2 ile ruhsata işlenebiliyor 200 euro ücretle "uğraşmaya değer mi" sorusunun cevabı iki motorun "motor yapıları" nı karşılaştırınca ortaya çıkıyor Özellik Ninja 650 Honda...
  4. G

CBR500 mü Ninja 500 mü?

hocam kesinlikle kalite ve dayanıklılık konusunda hondadan iyisi yok ancak bir motora 400-500k civarında paralar verildikten sonra insan basınca gitmesini istiyor bu paraları ödeyebilen birinin tek derdinin uzun ömür ve teknolojik oyuncaklar olmaması gerekiyor motorla 120 ile giden arabaları...
  5. G

CBR500 mü Ninja 500 mü?

Hocam ben ve benim yaşımda a motor sürecek kadar tecrübelenmiş insanlar a2 motorlarla vakit kaybetmek ve sıkılmak istemiyor neden aynı paraya %50 daha güçlü daha torklu ve daha kaliteli makinelere binmek varken 2 sene için bu yavaş motora bineyim diyorlar doğal olarak biraz önce necat motora...
  6. G

CBR500 mü Ninja 500 mü?

Yamaha da Hangi bayiler şuan 700cc grubuna a2 kısıtlaması yapiyor eğer 2. Eline yapabiliyorlarsa çok iyi eğer yok sadece 0 km ye yapıyorlarsa sırf a2 yamaha için bütçemi zorlayabilirim
  7. G

CBR500 mü Ninja 500 mü?

Bazen hiç uğraşmayayım kafa yormasın diye cbr500r alasım geliyor Hızlanma videosunu açıyorum izliyorum Vazgeçiyorum 😀
  8. G

CBR500 mü Ninja 500 mü?

Hocam o konu biraz karmaşık eğer kafasına taktıysa istersen a ehliyetle 125cc sür birşey bulur yine yazar Ama kafasına göre yazılan cezalar kanitlayabilirsen iptal edilebiliyor diye biliyorum ama süreç biraz yorucu olabiliyor Benelli 125s e fabrikadan çıkmış halde tamamen orjinal ve 125 lik...
  9. G

CBR500 mü Ninja 500 mü?

Tommy hocam Ninja 650 yi 2. El alsam sonradan a2 ye dönüştürme oluyor mu ankara da bir bayiye sordum 2. Eli yapamadıklarını söylediler bunu yapabilen bayi var mıdır bu yaz kesin alacağım 450-550k bütçeyle bu motoru a2 olarak almak mantıklı mı genelde 5-10k km arasında veriyorlar motorun ağır...
  10. G

pcx vs mt25

spontini güç bela dahi olsa eğer yürüyorsa devam et o motorla kuryeye 1 kez genç oluyorsun al mt yi eğer spontini yarın oburgün pert olsa bile en kötü bi çanta demiriyle mt25 den devam edersin pakete ama yakıt masrafın 2 katına çıkar en azından ekmek yemeye devam edersin ama bu ihtimal...
  11. G

CBR500 mü Ninja 500 mü?

ben şuan ninja 650 düşünüyorum 450-550 arası bütçem var a2 kısıtlamasıyla kullanılabiliyor diye biliyorum ama hangi bayiler bu uygulamayı yapıyor bilmiyorum diğer yandan tamda senin dediğin modeller arasındayım eğer 650 de araştırmasında başarısız olursam ninja 500 yada cbr500r arasında...

Yeni mesajlar