Arama sonuçlarınız

1. L

Kawasaki Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ya antipatik bir söylem mi olacak bilmiyorum, evet rengin orijinaliyle alakası yok ama metalik görüntüsü hoşuma gitti benim 😂
  2. L

Evet manet ve topuzlar ilk değiştireceğim şey olacak orijinalini ya da düz bir rengini alana kadar da siperliği sökeceğim, boyalı olduğunu fark etmiştim sizce uzak durulmalı mı karenajları boyanmış olduğu için?
  3. L

Yok yok, tabii ki servis kitapçığında 12k denen bir motosiklet için 5k bence de yeterli olacaktır. Bahsettiğim motosikletler 250cc ve 400cc, tekrar teşekkür ederim. Bir de sizden rica etsem şu ilanı inceler misiniz...
  4. L

MT-07 Gücü abartılıyor mu?

Konuya biraz geç kaldım ama hayır, neresinden tutarsan tut 70 beygir, 70 beygirdir. MT07 ile bu kadar insanın ölmesinin sebepleri başlıca; motorun ucuz olması, motorun el ayak altında olması, genel itibariyle hırtların bu motosiklete kolayca erişebiliyor olması. IQ ortalaması bu kadar düşük bir...
  5. L

Pek de sorun değil gibi o zaman ya, ben bakım aralığı 5000 olan motosikletlerime 2500-3000'de bir komple bakım yapıyorum zaten pimpirikli olduğum için.
  6. L

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Akü durumunu okumuştum, bakmaya gittiğim gün voltajını kontrol etmeyi düşünüyorum zaten motosiklet ustası olan akrabam ile gideceğim için genel anlamda iyi bir fikir sahibi olarak alacağım muhtemelen. Sürekli üst devirlerde motosikletin ümüğünü...
  7. L

Arkadaşlar selam, son mesajın üstünden 1 sene geçmiş ama er-6n veya f satan varsa ben de niyetliyim 50k km altı ve 2013-2014 model olması şartlarıyla :D bunun dışında alırken dikkat edilmesi gereken spesifik şeyler varsa belirtirseniz sevinirim.

Yeni mesajlar