Arama sonuçlarınız

1. Y

Rc390 ile ani frenleme ve abs

İki üç kere eğitim aldım ve düzenli antrenmanlar da yapıyorum fren için, ustama da aynı gün götürdüm sonrasında denedikten sonra ustamda denedi sorun olmadığını düşündük, sanıyorum bir kaç farklı olayın beraber gelmesiyle yaşadığım bir durum belki diskte oluşan su birikintisi, artçı ile arka...
  2. Y

Yok hayır başka birşey sıkmadım, ama tatlı su ile su tuttum sadece ve motor da ekipman giyerken 15 dk çalışır vaziyette durdu öyle çıktım, yolda da bir kaç kere fren kullanmıştım sorun yoktu, ama ince bir su katmanı kalmış olsa bile o da yapabilir tabii.
  3. Y

Tabiiki, dediklerinizde haklısınız garantiye oynasam hiç yaşanmamış olurdu ama anlam veremediğim bir mantık var amortisör sertliğini fren yaparken denk gelen ufak tümseklerde amortisörün tamamen kapanıp vurmasından 3/5 den 4/5 e almıştım son 2 aydır düşüncem şöyle arkaya artçı da olduğu için ön...
  4. Y

merhaba, dün ikindin motorumu su ile yıkadıktan sonra artçımla beraber yola çıktık ben yaklaşık 100 kiloyum artçım da 70 kilo civarı motor rc390 ile yola çıkalı 2.5 km olmuştu lastikler soğuk tabii (michelin power 6), kırmızı ışık yandığını gördüm ama dururum zaten diye devam ettim motorumu...

Yeni mesajlar