Arama sonuçlarınız

1. K

Bu Honda Modelleri Ülkemize Neden Gelmiyor?

Konudan bağımsız; Aslında söylemeyi unuttum. Bu yukarıda bahsettiğim modellerin geneli Küzey Kıbrıs’a geliyor. Bu daha garip
  2. K

Bizim Tüpçü Dio’dan daha yakışıklı yinede 🥴
  3. K

Motorum var ama bugün bu modellerden biri gelsin gözü kapalı alırım. Özellikle PS250 tam bir 🐐
  4. K

😂😂😂 Yok ya kral. Aslında orada alınganlık durumumdan bahsediyorum. Tam anlatamadım. Kısaca Avrupa Amerika Asya’ya verilenle, bize layık görülen arasındaki fark diyorum. Bu fark insana öküz altında buzağa aratıyor bende. Bizim buranın pazarını özellikle küçük cc’de; kuryelerle, tüpçülerle...
  5. K

Honda’nın bize yaklaşımı çok berbat. Bunu bazen ırkçı yaklaşım olarak bile adlandırıyorum. Honda cross Cub, Honda Trail CT125, uzak doğu için Honda PS250 ve aynı modelin Avrupa ve Amerika için versiyonu olan Big Ruckus vs birçok sıralanacak modeli özellikle bizim ülkeye göndermedi. Şimdi...
  6. K

Simpson M30 Bandit Kask

Demekki çokta yanılmamışım
  7. K

Simpson M30 Bandit Kask

Bildiğim şu: 2022 ve sonrası Ece sertifikası bulunuyor. Ha tam emin değilim yanılıyorda olabilirim
  8. K

Simpson M30 Bandit Kask

Anladım. Ya tamm vergi koyuyorsun, kısaca almayın diyorsun fakat yerine muadil bişey üretmiyorsun. Bir alternatif sunmuyorsun. Bu sadece kask için değil genel olarak. Yani hem dışardan alma, hem içerde yok. Garip strateji
  9. K

Simpson M30 Bandit Kask

Eyvallah sağolasın kral. Bu yurtdışı mevzusunuda tam çözemedim zaten. Uzun zamandır yurtdışı bişey almıyorum ve takip edemedim. Artık yurtdışından 1 liralık ürüne bile yüzde 30-60 vergimi kesiliyor yoksa 150 Euro üzerinemi kesiyorlar çözemedim
  10. K

Simpson M30 Bandit Kask

Aynen dediğiniz gibi ülkede resmî distribütör’ü yok firmanın, bulunmuyor. Sahibinden ilanını gördüm konuştum, bi gün sonra ilan kaldırıldı. Bahsettiğin iki kaskta güzel ama M30 kadar değiller. Bende Bell moto-3 var fakat Classıc chopper aldığımdan dolayı iyi durmuyor
  11. K

Sıfır Motosiklet Almak İçin En Uygun Zaman ve Kampanyalar

Bekleme kardeşim. Almak istediğin motor ne bilmiyorum ama misal Royal Enfield modellerinde; kredi kartına taksit, yüzde 0.99 faizli motosiklet imkanları oluyo hep. Bende 2025’in sonunda böyle aldım.
  12. K

Simpson M30 Bandit Kask

Simpson M30 Kaskları nereden bulabiliriz ya. Bildiğiniz yer varmı. Çok beğendiğim kask türü

Yeni mesajlar