Arama sonuçlarınız

1. K

İstanbul içi rotalar

ben motora başladığım ilk zamanlar, yapıştıra yapıştıra istanbulparka gidiyordum. o meşhur otoparkta bir mola verip köylere vuruyordum kendimi. saçma sapan yerlerden çıkıyordum sonra :D en güzeli de öyle oluyor bence, yaklaşık bir yere gidip sonra rastgele takılmak
  2. K

KM Sensörü Kablosu bulamıyorum

parça kodu 3M715-5010A-01 internette bulunabiliyor gibi
  3. K

Yamaha, Nmax'e getirdiği YECVT teknolojisini Xmax'e de uygular mı?

bir kaç sene kullanılması lazım. hiç hesapta olmayan durumlar ile karşılaşılabilir. bu teknolojiyi deneyimlemek için ben de sabırsızlanıyorum ayrıca :D
  4. K

125 CC Motor Önerisi Bütçe 100 K

ben a1 ehliyetimi aldığımda hiç trafik tecrübem olmadığı için 125cc bir scooter ile başlamıştım. a2'yi aldığımda daha düzgün motorlara yönelmiştim. tavsiyem de bu olur. en az 1 sene kullanacaksın ardından cc yükseltmek için satmak isteyeceksin ve ns125 hariç bu motorların hiçbirisini kolayca...
  5. K

İstanbul-marakeş motosiklet turumun videosu hazırdır iyi seyirler

çekim kurgu efsane kaliteli olmuş. youtube'dan yarısını izledim likeımı attım. diğer yarısını akşam yemeğinde bitiricem :D
  6. K

cup 100 motor yağ TAVSİYESİ

10w40 mevzusu şöyle, 10 soğuktaki akışkanlığı 40 ise çalışma sıcaklığındaki akışkanlığını ifade eder. sen gidip 20w50 koyarsan, o yağ daha kalın yağ dişlilerin arasını daha fazla dolduracağı için mekanik sesini azaltır ama motoru daha fazla yorarsın. soğuk çalıştırmada yağlama daha geç olacağı...
  7. K

Yuki Crypto Performans Artırma

satılmaması normal bence, sahibindende kabaca fiyatlarına baktım ben aynı paraya 250cc tek silindir su soğutmalı wolf 250 aldım daha 2-3 ay önce :D
  8. K

Resim yükleyememe

Katılıyorum, sene 2026 olmuş ama biz hala mağara adamı gibi "resmi başka siteye yükle, linki kopyala, buraya doğru tag'le yapıştır" ameleliğiyle uğraşıyoruz. Yönetimin o "Aman her önüne gelen resmi basar, buralar Instagram'a döner, sistem çöker, batarız" tribi ise tamamen teknik tembellik ve...
  9. K

Bir garip kitleme mevzusu ? 🤷♂

maşallah güzel olmuş elinize sağlık
  10. K

RKS 150-S ile uzun yol yapılır mı?

titreşimden dolayı vidalar sökülür gevşer düşerse tutturabilmek için. :D
  11. K

Mont Karşılaştırması

bu renkten almayı düşünüyorsan iki kere düşünmeni öneririm. bir daha eskisi gibi açık renk olmuyor 1 ay kullandıktan sonra :D
  12. K

sabit gazda giderken devirde dalgalanma oluyor

debriyaj manetinin kavraması nasıl? eğer çok yüksekte kavrıyorsa tel gergin kalıyordur.
  13. K

RKS 150-S ile uzun yol yapılır mı?

gidilir. insanlar 50cc ile türkiye turuna çıkıyorlar :D sık sık mola vererek yolu tamamlarsın. her ihtimale karşı plastik kelepçe al yanına.
  14. K

Lastik önerisi

böyle bir lastik varsa, ben de talibim valla :D
  15. K

eldiven önerisi

bu mantığa göre 125 kullanıcıları kaza yapmaz gibi duruyor :D kazanın büyüğü küçüğü olmaz, kaza kazadır. Yere düşerken insani refleks olarak ellerini uzatırsın ilk. Ben alpinestars smx z kullanıyorum ama pek memnun değilim. Telefon bazen kullanılabiliyor bazen kullanılamıyor. Elin içinde...
  16. K

Erikli diye çıkılıp Enez'de son bulan olaysız motosiklet gezisi

bence de asıl böyle gezmek daha eğlenceli. ama ben yerinde olsam Erikliye ulaşana kadar tekrar tekrar yol yaparım :D Eriklinin denizi son zamanlarda gördüğüm en güzel denizlerden birisiydi.
  17. K

Hafif olaylı bayram seyahatim

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim, kaza bela ve büyük arıza olmadığı sürece bu işin tuzu biberidir derim bu durumlara genel olarak :D
  18. K

yamaha virago xv 535 alınır mı ?

çok zor. hele şu saçma sapan yurtdışı muhabbetlerinden sonra daha da zor. ama imkansız değil.
  19. K

N'oldu bizim ' Ciğer ' operasyonu ?

bir aksilik çıkmazsa ben de katılırım emektar kurtla :D bayadır ciğer yemeye bahane arıyordum
  20. K

Hafif olaylı bayram seyahatim

Teşekkür ederim hocam, sadece ön dişli değiştirdi, izlediğim kadarıyla sorunsuz halletti :D

Yeni mesajlar