Arama sonuçlarınız

1. yeginduro

Honda NX500 motorumun adı sigorta poliçesinde yanlış yazılmış

Motorum 2024 model, sigorta kasko işlerininin detaylarından hiç anlamıyorum. NX500 lerin model adları sigorta sistemlerinde mevcutmu. Sigortamı yapan firmayla konuştum, sorun oluyorsa değiştiririz diyor. Allah korusun olası bir kaza durumunda mağdur olmak istemiyorum
  2. yeginduro

Honda NX500 motorumun adı sigorta poliçesinde yanlış yazılmış

Arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere motorumun poliçesi yapılırken model adı CB500 Hornet girilmiş. Kasko yaptırdığımda farkettim yanlışı. Forumda NX500 kullanan var mı, poliçelerine hangi model ismi girilmiş? Ne yapmalıyım?
  3. yeginduro

Honda NX500 izlenimlerim

Küçük görünüyor, rüzgarı kesiyor mu gerçekten. Kime yaptırabiliriz acaba.
  4. yeginduro

Virajların Başkenti Artvin’den Selamlar

Şehir merkezimizde virajlı ve bazı virajları keskin, dönüşler sıkıntılı oluyor. Benim motorum çok büyük değil, ama bazen bununla bile zorlandığım oluyor. Büyük motorları düşünemiyorum bile :D Haberleşiriz abi, denk düşersek.
  5. yeginduro

Güzel anılarla ayrılmış olmana sevindim abi. Yolunuz düşerse tabi ki, bilgim ölçüsünde yardımcı olurum :)
  6. yeginduro

Ne yalan söyliyeyim Ardahan rotasında hiç sürmedim. Ama yaz ayı için günü birlik düşünüyorum abi. 1772299967 Teşekkür ederim Okan abi :) Dilerim hayranlık duyduğun şehirde bir gün misafir ederim seni. 1772300115 Hoşbuldum abi. Virajlardan fotoğraf çekme fırsatı bulamadım henüz, motoru alalı...
  7. yeginduro

Honda NX500 izlenimlerim

Maşanın arasından gelen rüzgardan bende rahatsızım. Hele ki şu soğuk günlerde bunu yaşamak zorunda olmak can sıkıcı. Çözüm bulan var mı buna? Ben yabancı sitelerde depo üstü ile gidon arasına reflektör takanları gördüm. Fakat ülkemizde böyle bir ürünün satışı yok. Kesinlikle bunun için GP...
  8. yeginduro

Adım Beyhan, Artvin’in o meşhur, bitmek bilmeyen virajlarından aranıza katılıyorum.Hem tecrübeli abilerimden/kardeşlerimden teknik tüyo almak hem de yolu buralara düşen olursa çay ısmarlayıp en güzel rotaları göstermek için buradayım. Hepinizin tekeri düz bassın, iyi forumlar!

Yeni mesajlar