Arama sonuçlarınız

1. metobom

Honda CB 750 Hornet Üst Fren Merkezi ve Balata Değişimi

Çok haklısınız, çok güzel ürünler fiyatları çok uygun ama hiçbirini alamıyoruz. 1770836424 Malzemeler geldi, tecrübemi paylaşayım dedim. Balataları taktırdım ve gerçekten fark etti. Ön fren artık daha canlı eskisi gibi yumuşak değil. Üst fren merkezi henüz takılmadı, müşür bekliyorum. Üst fren...
  2. metobom

Türkiye'den buldum. B2BTMS isimli bir işletmeye ulaştım Brembo'nun sitesinden onlar yönlendirdi.
  3. metobom

İlk tercihim Brembo RCS 17 üst fren merkezi Brembo 07HO72SA SA fren balatasıydı ama onları bulamadım. Alacağım parçaları toplan 24400 TL'ye buldum. 1770401960 Bu yıl Duke 990 R geliyor, onu almak istiyordum doğrusu ama Hornet'in motorunu çok sevmem ve Duke'un fiyatı sebebiyle vazgeçip Hornet'te...
  4. metobom

ABS ile ilgili bir sorun yaşamadım.
  5. metobom

Balatanın uyumluluğunu teyit ettim. Fren merkezini ilk ısırma hissini hiç sevmediğim için değiştirmek istiyorum.
  6. metobom

Merhaba, Hornet'in üst fren merkezini Galespeed VRC 17mm ile, ön fren balatalarını da Braking CM55 ile değiştirmek istiyorum. Montajı yaparken uyumsuzluk/sorun yaşayacağımı vs. tahmin ettiğiniz şeyler var mıdır?