Arama sonuçlarınız

1. ÇagrıBye

Su kaplumbağalarından anlayan?

yamyamlumbağa
  2. ÇagrıBye

Su kaplumbağalarından anlayan?

Konuya aşık oldum benimde en büyük hayalim ahtapot beslemek ama yeterli maddi durumum ve zamanım olmadığı için biraz refah seviyemin yükselmesini bekliyorum. Mükemmel canlılar ahtapotlar zeki ve eğitilebilir nadir deniz canlılarından ayrıca görüntüleri de çok görkemli. Ahtapot yiyen insanlara...
  3. ÇagrıBye

Mt Forum Üyeleri Hangi Mesleği Yapıyorsunuz? Anket İçerir !!!

Ankarada oto yedek parça toptancısında satışcıyım, opel, ford, vag grup peugeot citroende aradığını bulamayan yada kazalı araç vb toplu parça alacak olanlara yardımcı olurum.
  4. ÇagrıBye

En Sevdiğiniz Vites Hangisi?

Kesinlikle buna sonuna kadar katılıyorum ya, zaten 4 sayısı da çok tok hissettiriyor. 3 gibi çiğ değil 5 gibi sıradan değil, arabada da severim 4 ü ama 6 vitesli motorlarda daha orta kısımlara denk gelmesi daha etkili bir vites yapıyor. 5 vitesli arabalarda köprüden önceki son çıkış olması...
  5. ÇagrıBye

Hangi Model Transalp Alınır? Anket İçerir

İşte ilacım geldi ya. Hiç birini açmıyorum, haftasonu gezeyim pazartesi mesai başlasın bütün hafta okuyacak yazı çıktı. Uğraşıp tek tek paylaştığınız için teşekkür ederim
  6. ÇagrıBye

Er6 yı kullanırken yaptığın gezilerden falan uzun bir yazın var mı abi, o motoru kullandığın zamanı okumak isterim bir kaç kez denk geldim ama spesefik uzun bir yazınız varsa, sizi çok yakıştırıyorum😃
  7. ÇagrıBye

Abi sen Er6 dan rahmetli diye bahsettikçe benimde eski kasa sağlam bir motor alıp ikimizden biri ölene kadar binesim geliyor. Şuan almak için sormuyorum ama sadece fikrini merak ettiğim için terkar böyle eski kasa bir yüksek cc motor alacak olsan sağlamlık ve perfomans açısından hangsini tercih...
  8. ÇagrıBye

Merhabalar

Bu forumun en sevdiğim yanlarından biri , aynı espiriyi 1000. kez yaparken bile çeşitlendirip hala komik olmasını sağlayabilmeniz. 2 aydır düzenli olarak hala v storm espirilerine gülüyorum. Bende ankaradayım tur programını bekliyorum :D
  9. ÇagrıBye

Ankara06Chopper ekibine denk gelme anım

Kral onu nerden çıkardın gözünü seveyim. Grubu takip ettim cümlesinden nasıl önlerine kıran bir arizona olduğumu çıkardın. Araya 2 takip mesafesi koyarak ruhları bile duymayacak şekilde eşlik ettim sadece, hayranlık duyduğu bir organizasyonu kim baltalamak ister, hani gıcık oldum girdim...
  10. ÇagrıBye

Yani 1000 küsür cc motorlara stok egsozlu srın çıkardığı ses zaten oyuncak gibi geldiği için heyecanımı anladılar diye tahmin ediyorum, güç gösterisi yapıyor gibi görünemeyecek kadar masumdum bence. Bakışlarım ve kafa hareketlerim kendini ele veriyordu. Gaz açmaktan kastimde kesik kesik verilen...
  11. ÇagrıBye

Valla iyi bir ekibe denk geldik instagramdan teşekkür mesajı bile yazmışlar hemde takip etmişler.
  12. ÇagrıBye

Dün yine rodaj için şehir içinde fıtı fıtı gezerken karşı şeritten gelen 30 küsür Chopper ve önde ki Harley motorları görünce heyecanlanıp selam vermek için gaz açmam sonucu tüm ekipten bana gaza açarak karşılık gelmesi, hem ankarada bir gök gürlemesine hemde kıyamet kopuyor sanılmasına sebep...
  13. ÇagrıBye

Honda satarak ruh çağırma

Konu başlığı altında bütün yanlış anlaşılmalar düzeltiliyor, başlığı değiştirip "mt net barışma etkinliği" mi yapsak derdi olan etiketlesin söz ben aranızı bulucam. :D
  14. ÇagrıBye

Evet anlaşamadığımız nokta bu olmuş, ben bunu bir kötü niyetle değilde tam aksi tekrar görmek istediğimi belirterek yazmıştım "keşke benim geldiğim dönemde de olsaydı" diye o yüzden ruh benzetmesi yaptım, kendisi gelemez ama ruhu aramızda gibi ayrıca malum kelimesi de herkesçe bilinen demek, hiç...
  15. ÇagrıBye

Tamam ama ben bunu respect atmak amaçlı, honda adıyla özdeşleşmiş olduğu için "o döneme denk gelsem ve konu açmış olsam beni ikna eder sattırmazdı" anlamında, bariz şekilde yaptığım işi gömüp kendime çoluk çocuk ve onun diliyle "amatör" diyerek yaptığım şeyin(honda motoru satmak) hata olduğunu...
  16. ÇagrıBye

yeni üye olduğumu ve eski mesajlar hariç olaylar hakkında hiç bir fikrim olmadığını her şekilde kanıtlayabilirim, forumda hiç saygıda kusur etmedim şimdi ihlal yapan biri muamelesi görmek üzücü olur isterseniz tanışabiliriz. Ayrıca ben hedefleyerek yazmadım eğlenceli bulduğum için hondamı...
  17. ÇagrıBye

evet mavi renkti ama sattım.
  18. ÇagrıBye

Ban yemeden önce forumda yoktum ki, 20 yaşındayım ve daha yeni motosiklet aldım sadece forumda zaman geçirmekten o kadar keyif alıyorum ki kendi cb125im hakkında ki eski yazıları okurken ölüme honda savunan bir ruhun varlığını görüp kim olduğunu aramaya başladım sonra 1 ay önce tommygun abiye...
  19. ÇagrıBye

Geçen hafta honda cb125f i satıp, CaFer 250SR alarak malum şahısa bir ruh çağırma ritüeli düzenledim. Eyyy hırb****. bak senin yokluğunda çoluk çocuk honda satıp cf alıyor, sen olsan yaptırır mıydın böyle amatörce hatalar.
  20. ÇagrıBye

MT 09 - SZUKI GSX S 1000

gsxs1000in, 4 silindir olması, beygirinin torkunun, top speedinin mt09dan hatrısayılır derecede yüksek olması, ve buna rağmen yakıt tüketiminin daha az olması zaten bariz şekilde daha iyi bir motor yapıyor. Servis sorunu yaşamayacağınız bir yerdeyseniz pişman edecek bir karar olmaz. Bence.

Yeni mesajlar