Arama sonuçlarınız

1. Y

Kredi kartı çıkartabilir miyim

Vermediler hocam zaten nakit düşünücez artık
  2. Y

Hocam kredi kartındaki faiz muhabbetin tam anlayamadım. Mesela faiz oranım 4.50 diyelim. Ben bu ay 1000 tl lik alışveriş yaştım ödeyeceğim faiz 45tl 1 ay içerisinde. Ama diyelim ki asgarisini ödedim yani 200 tl. Geri kalan 800 tl için bir onraki ay 36 tl mi ? Yoksa sonraki aya 845tl mi?
  3. Y

Hocam seni dinleyip sordum ne motoru vs tarzı bi yaklaşımla geldi. Kendi başıma halletmeye çalışacağım. Farklı bi yöntem bulmayı deniyorum
  4. Y

Hocam onlara söylemek istemşyorum yoksa mantıklı evet ama ben onlara motor alıcam desem karşı çıkıcaklar bişi olucak kimseye ağız eğmek istemşyorum ama son çare onu deniycem 1763717353 Hocam 18 i bitirmeden alan arkadaşlarım var sma limit konusunda muallaktayım. 40 lira limit verseler 2 tane...
  5. Y

Anladım hocam sağolun. Peki motor 80 lira. Alacağım yere söylesem 40 birinden 40 birinden çekip taksit yapabilirler mi biliyor musunuz?
  6. Y

100.000 lira limit lazım ki motoru alabileyim sigortam olduktan sonra verirler gibime geliyor
  7. Y

Hpcam normalde ben de kullanmazdım ama motor alıcam ve faizsiz taksit yapıyor neden böyle bi imkan varken kullanmayayım ki. Onun dışında kullanmayacağım zaten. 1763653671 Öncekilerde sigortam yok ki zaten yaşım 18 5 ay falan oluyor gireli daha.
  8. Y

Rks alınır mı

O mantıktayım hocam onu 60 a satar o sırada geri kalanıyla da 250 sr için birirktirirm hem de mantıken 5-6 ay motora bincem acemliğimi atcam 40 liram gitcek bence birşey değil. Ben zaten ticaretin içinde birisiyim. E ben bu şekilde 5-6 ay gene motora binmivrm üstüne bir de 250sr için para...
  9. Y

Hocam selamun aleyküm 1.5 aya yakındır dayımın yanında çalışıyorum ve aylık ortalama gelirim 30 lira falan. Söyliycem sigortamı başlatıcak ve ben motor almayı düşünüyorum taksitle. Sigortam başlar başlamaz vakıfbank veya akbanktan 100k limitli kredi kartına başvursam verirler mi
  10. Y

Rks alınır mı

Aynen öyle. Hocama ama şöyle ki çalışıyorum ve sadece pazar günleri izinliyim ehliyet kursuna yazılsam sadece pazar günleri gidicem ve aldığım dersle sürmeyi öğrenip geçebilir miyim bilmiyorum. Zaten geçsem bile 250cc bir motor almam nerden baksanız 5 ay sürücek. Benim niyetim bu dediğim motoru...
  11. Y

Rks alınır mı

Ya tabiki kimseyi suçlayamam estağfrullah. Ama inan a2 ehlieyete ayırcak bir zamanım maalesef yok şu an çnkü çalışıyorum. Bununla iyice pratik yapıp a2 ye yazılmak istiyorum. Sadece pazar günleri giderek 8 derste de sınavdan geçebilir miyim bilmiyorum. Ve ayrıca belki bu motor bana yetecek...
  12. Y

Rks alınır mı

Yani hocam nazik kullanıcam ben zaten acemiliğimi atayım vitesli motor öğreniyim sonra da a2 alıyım mantığıyla alınır mı
  13. Y

Rks alınır mı

Ya ben öyle tekere kalkıyım falan bir derdim yok ben bunla vitesli motor konusunda prstiğim olsun yeter. Düşükte versem sıkıntı yok farketmez. Sonrasında a2 ile beraber 250sr düşünüyorum zaten
  14. Y

Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

Hocam bende rks almayı düşünüyorum hatta yeni konu açtım hevesimi alayım kullanmayı öğreniyim diye alıcam alınmaz mı
  15. Y

Rks alınır mı

Öncelikle selamun aleyküm. B ehliyetim var aktif olarak scooter kullanıyorum. Vitesli motor sürmeyi hiç bilmiyorum ve a2 ye yazılıp öğrenebilecek vaktim yok sadece pazar günleri izinliyim. Hem pratik yapayım hem de hevesimi almak için bu motoru mantıklı buldum kendimce. Ruhsatta 50cc bayiden...

Yeni mesajlar