Arama sonuçlarınız

1. A

NCR Yarı Açık Kask

Kask sadece 1 ay kullanılmıştır. Motoru sattığım için kaskı da satıyorum. Beden XL ama M gibidir. Konum; İstanbul/Sancaktepe. Şehirdışından almak isteyen olursa ücret İBAN ile gönderildikten sonra alıcı ödemeli olarak PTT kargodan gönderim sağlayabilirim. İsteyen gelip elden teslim alabilir...
  2. A

50 cc ve ucuz ama kaliteli 125 cc önerilerinizi alabilir miyim

Kelle motor çok var da kimse garanri vermiyor sıkıntı orda işte... Yoksa 22 bine komple kelle motor bulmuştum ama motorun parçaları ne kadar sağlam ? Gözle bunu anlayamazsın. Ayrıca yapan usta da hiç bir şekilde garanti vermiyor. Garanti vermedikleri için işçilik dahil 35 bin civarı para vermek...
  3. A

yok onunla kötü anılarım var sendeki kaç cc bilmiyorum ama 125 cc üstü almam. Ki ben 250 cc aşağısına kesinlikle binmem diyen biriyim. Uyguns pcx bulabilirsem alırım ama 50-60 bine de temizini bulabileceğimi sanmıyorum (temizden kastım dışı değil, içi)
  4. A

Piaggo'nu yine her türlü gideri var 2. eli çöp möp değil. En azından sym kadar değildir. Ben piaggo'da kullandım. ilk kaza yaptığım skuter olur kendisi... ;)
  5. A

Bende fiyat bilgilerini motopitten verdim zaten. Gir hepsine tek tek bak benim verdiğim fiyat çıkıyor. Honda yada yamaha'ya işçilik dahil 80-90 bin verilir kardeşim. Çünkü motorun bir ederi var... Örneğin; yamaha xmax yada honda forza'nın silindir, silindir kapağı, piston, sekman vs. hepsini...
  6. A

Kullandınız mı ? Kullanan arkadaşların kullanıcı yorumlarını merak ediyorum 1762672712 Sondan başliyim. O bahsettiğin parçalar çok basit parçalar... Benim bahsettiğim motor bloğu. Silindir set lazım sıfır orjinali 17 bin küsür. Silindir üst kapak lazım, subaplar, piyanolar vs, kılı tüyü 30.000...
  7. A

Merhaba arkadaşlar, formda çok yeniyim büyük ihtimalle çoğunuz benden küçüksünüzdür ama büyükleriniz de olabilir. 36 yaşındayım, istanbul'da yaşıyorum. A2 ehliyetim var. Daha önce SYM Joymax 250i motorum vardı. İlk başlangıç motorum da 250 cc idi, ancak maddi nedenlerden dolayı cc küçültmeye...

Yeni mesajlar