Arama sonuçlarınız

1. R

1000lik makine şehir içi cadde sürüşü

Türkiye de bu rsv4'e bu yazılım yapan yerler mevcut mu? internetten araştırdım da motorun ısınmasını büyük oranda azaltıyormuş 1781429576 bu motorlar çoğunlukla gazlamak için evette şehir için de nasıl bir kullanım sonucu 80k lık masraf çıkartmış motoru nereden arıza vermiş?
  2. R

hocam bu upmap ile gabro haritasından bahsettiniz, bunu nereden nasıl alıyoruz ve motora yüklüyoruz biraz daha bilgi verebilir misiniz? ve motorun gidişin de bir azalma veya artma söz konusu oluyor mu burda?
  3. R

motora 23 yaşımda R25 ile başladım 18k sürdüm sonra 450SR kullandım 12k, oradan 4 silindirli motora ilk geçişim olan suzuki gsxr600 kullandım 6-7k falan kullandım sattım motor geçmişi böyle aga Evet şase ısınıyor ama oturuş posizyonu sebebiyle temas etmiyorsun diye biliyorum, eywallah başkan...
  4. R

Arkadaşlar selamlar hepinize, 3-4 ay için de 1000lik motor almayı planlıyorum aklım da aprilia rsv4 modeli var, bu motorlarla doğal olarak otobana çıkar gazlarız ama enin de sonun da şehir içine girmemiz gereken durumlar olabiliyor, şehir içine girildiği zaman bu motorlar kendini tehlikeye...

Yeni mesajlar