Arama sonuçlarınız

1. M

Sürekli yüksek devir motor kullanımı.

anladım gerçekten baya bir aydınlandım diyebilirim yani 8000-9000 devir 10 dakika değil sadece 3 5 dakika kullanıyorum sollama için oluyor oda onun dışında 80 100 arası genel hız sınırım oluyor zaten yolda da 3 adet ışık var mecburen yavaşlamak zorunda kalıyorum bakımlarını 5000 den 5000 e...
  2. M

Sürekli yüksek devir motor kullanımı.

merhaba önceden 150 cc lik scooter kullanıyordum ev iş yapmak için evimle işim arası 40 km lik bir yol çok nadir bir trafik durumu olur. yeni 250 cc lik bir motor aldım bajajın f250 modeli motoru evden işe işten eve olarak kullanıyorum yine ama yüksek devir çeviriyorum sürekli yani 80 ile 125...
  3. M

F250 Bakım

Merhaba yeni bajaj f250 aldım kuryeyim kuryelikte kullanmıyorum fitesli motor zorda kalmadıkca. daha 3500 km de aldığım motor sesinde üstünde vs hiç sorunu yok. temiz motor ama kullanan arkadaşlara bir sorum var internette gördüğüm kadar fites aralıklarındaki hız oranı kullananlarınkiyle uymuyor...
  4. M

Senetle motorsiklet satışı

arkadaş kurye 3 ay önce bi kaza yaptı 3 aydır yatıyordu ondan vercem normalde kendi motoru daha iyi geçici olarak bunu alırım ben dedi daha yeni ayaklanıyor yani söz ağızdan bir kere çıktı artık.
  5. M

bu yukarıdaki 250.000 toplam para ozaman 3 tane hazırlayacaz ilk ödemesi 30+10+10 olacak şekilde 30 ödenince bende kalcak 30 10+10 bende kalacak parayı verince senedi ona mı vercem elden mi vercek takası olacak yani al parayı ver senedi tarzında. 1761579260 o senedi alınca yırtıp atacak bende...
  6. M

Merhaba bir arkadaşıma senetle kendi motorumu satacağım motor değeri 50.000 tl olarak belirledik 30 peşin verecek 10 10 da 2 ayda ödeyecek durumu iyi olmayan bir arkadaşım. şunu öğrenmek istiyorum noter senet yapıyormu yoksa biz mi yapmalıyız. ödeme yapacağımız zaman önce güvenli ödeme nasıl...

Yeni mesajlar