Arama sonuçlarınız

1. H

300k max motosiklet önerisi

şehir içinde çok zevkli yaşadığım yerde çok kullanan var kasis falan dinlemiyorlar. Egzoz takarsan çok yüksek tok bir sesi oluyor
  2. H

Üç tekerlekli motorsikletler

Can-am biraz farklı zaten, diğerleri de öyle olunca garip geldi açıkçası
  3. H

Çok açıklayıcı, teşekkürler. :D
  4. H

Tamamen sohbet amaçlı açtım. Forumda böyle bir konu yoktu ve açıkçası merak ediyorum üç tekerlekli motorsikletler hakkında ne düşünüyorsunuz. Yamaha Niken, Piaggio MP3, Can-am Ryker, Spyder, Tricity gibi modeller var ülkemizde pek yaygın olmasada. Sizce az satılması ve talebin az olmasının...
  5. H

Arora Max Pro 250CC

arora maxi scooterlar (!) normalde baya küçük duruyor bilgin olsun.
  6. H

CGler hakkında

banada çok kalitesiz geliyorlar görünüş anlamında 1761420717 normalde tvs raider almayı düşünüyorum 50lik motordan sonra fakat ilk motoru biraz kurcalayasım var açıkçası zaten stok bineceğim fakat hem düşürdüğümde veya altımdan gittiğinde üzülmeyeceğim aynı zamanda vitesli motorda bazı testler...
  7. H

CGler hakkında

Hem CG hemde cg sürücüleri hakkında olabilir sohbet amaçlı açtım başlığı. CGlerde yüksek süratte sallama falan oluyormuş doğru mu onlar uzun yolda güvensiz mi? Stok bir cg için de dedikleriniz geçerli mi? Işıklı veya basık cglerin zaten güvenli olma ihtimali yok zaten. Olumsuz yorumlar için...
  8. H

CGler hakkında

Sizce cg alınır mı? Düşünceleriniz neler?
  9. H

Bajaj pulsar N125

bajaj eylülde N125 adlı bir model çıkarmış sizce bakmaya değer mi 125likler arasında görüntü olarak hoşuma gidiyor fakat pek piyasası oluşmamış galiba

Yeni mesajlar