Arama sonuçlarınız

1. O

Kaza sonrası ne yapmalıyım?

Yüz kızarmalık bir durum yok ortada. Malımın değerinin düşmesini neden isteyeyim. Hasar kaydı olmasını istememek arsızlık mı sayılıyor. İleride satacağım zaman bu kaza detaylarını alacak kişi bilecek zaten. 1780144297 Ayrıca amacım ikili tartışmaya girmek değil. Buraya fikir alma amaçlı geldim.
  2. O

Yurt dışı olduğu için tutanak vs. şansım yoktu. Olsaydı o an zaten polis çağırmıştım.
  3. O

Selamlar, Bayram öncesi Yunanistan turu için sınırdan çıkar çıkmaz ufak çaplı bir kaza olayı yaşadım. Kipi sınır kapısı çıkışında soluklanmak için motordan indim. Biraz yürüyüp açılayım dedim. O sırada Türk plakalı araç geri geri gelirken motosiklete arkadan dokundurdu ve motosiklet yan yattı...
  4. O

2024 Xmax'i satıp 2017 Tmax almak

Dediklerinize katılıyorum. Piyasası gerçekten çok kötü. Zaten 'alırım, sıkılınca satarım' kafasıyla alınırsa zarar ettirir. Aylardır ilanlara bakıyorum, daha teki bile satılmamış.
  5. O

Tabiki denemeden etmeden olmaz. Ben sadece kâğıt üzerinde karşılaştırma yaptığımda muadillerine göre hem biraz daha hafif hem de sele alçak. Yakın zamanda test sürüşü yapacağım bakalım.
  6. O

Aslında haklısınız ama ehliyet yükseltme işi gözümde büyüyor. Tmax evet gerçekten anlamsız derecede pahalı. Motosiklet işinde yeni olduğum için sele yüksekliği vs. önemli, çünkü boyum 1.65. Durum böyle olunca xmax sele 795mm, tmax 800mm. cc yükseldikçe motosiklet irileşiyor, sele de haliyle...
  7. O

Valla şuan için A2 işiyle uğraşmak istemiyorum. İlerde ne olur bilemiyorum:) Tmax evet pahalı ama gerçekten bu kadar fiyatını hak etmiyor mu? Yoksa denginde çok motosiklet olduğu için Tmax'e sıra mı gelmez? Anlamış değilim :D Forumda daha olumlu bir söz duymadım Tmax ile ilgili garip...
  8. O

Evet haklısınız pahalı. Ama ehliyetim A2 ve yükseltmeyi düşünmüyorum. Çünkü yükseltirsem sınır yok, farkındayım :D Amacım hem şehir içi hem de artçılı uzun yol yapayım. Scooter ve otomatik vites keyfi başka olduğu için bundan da vazgeçmek istemiyorum. Tek motosikletim olsun, her şeye yetsin...
  9. O

Kesinlikle fazla ağır ve hantal. Tmax'ten bile 10 kilo fazla ağır.
  10. O

Arkadaşımda 400 vardı memnundu ama titreme sorunu yaşadığı için elden çıkardı. Sanırım tmax 2023 model ve üstü tercihim olacak. Ne alırsan alayım aklım bu modelle kalacak gibi hissediyorum
  11. O

Evet beni de ağırlığı düşündürmüyor değil. Daha yeni yeni Xmax 250’ye alışmışken birkaç kere Tmax’i canlı gördüm, gerçekten heybetli. Kullanım kolaylığı, durduğu yerde hareket ettirme vs. konularında hakimiyet kurması kolay olmayacaktır. Zaten amacım Xmax ile bu sezonu kapatmak sonrasında tekrar...
  12. O

Kafam karışık gerçekten:p sadece Xmax'in artçılı sürüşte yetmediğini düşünüyorum. Burgman 400 de radarıma girdi, konforu iyi duruyor. Teknolojik olarak geri kalmış ama çok da önemli değil. 1777103488 AK550 için A2 ehliyet kurtarmıyor maalesef, yoksa araştırdım baya iyi motor. Arkadaşlar da...
  13. O

Kesinlikle haklısınız ama Yamaha, Honda seçeneklerim arasındaysa Kymco'ya çok bakmam. Takıntı da olabilir ama kafamın rahat olmasını isterim.
  14. O

Evet karşılaştırmalarda çokça karşıma çıkıyor. Ama tercihimi Japon ya da Avrupa markalarından yana kullanacağım. Tayvan'da olsa kendini ispatlamamış markalardan uzak duruyorum. Daha önce ağzım yandı o yüzden iki kuruş fazla veririm içim rahat olur. 1777024523 Kesinlikle fena bir piyasası...
  15. O

Klasik insan nefsi işte altındaki yetse de yetmiyor :) sürekli daha yükseğini istiyor :LOL:
  16. O

Bu arada artçılıyla birlikte toplam kilo 120 falan :)
  17. O

Selamlar, Xmax 250 tech max kullanıyorum. Motorum 2024 model. Artçılı sürüş ve uzun yol için daha performanslı bir makine arayışım var. Bu noktada Tmax 530 radarıma girdi. Yeni seri 560'ları a2 ehliyet nedeniyle kullanamıyorum. Sizce 2024 model Xmax'ı satıp 2017 model yaklaşık 40 bin km'de Tmax...
  18. O

Yamaha XMAX 250 verip BMW almak!

Ben sürebilirim demedim. Modeli örnek verdim. Yeni bir model Yamaha'yı eski BMW ile takas etmek, değiştirmek mantıklı olur mu tarzı bir soruydu. Model de karşıma çıkınca örneklendirdim. Zaten A2'ye uygun scooter şuan için C400GT. Kullanım olarak hem otomatik hem de scooter olsun istiyorum...
  19. O

Modeli örnek olarak verdim, A2'ye uyumlu, istediğim fiyat bandında bir BMW scooter da olabilir.
  20. O

Motosiklet konusunda daha yeni sayılırım. Ehliyet alalı 6 ay oluyor. (yaş 36) 2024 model Yamaha XMAX 250 Tech Max'ı 6 aydır kullanıyorum. Km olarak 10 binde daha. Bu ara aklıma model değiştirmek, biraz daha yüksek cc alıp öyle devam etmek daha mantıklı geldi. Amaç minunum şehir içi, daha çok...