Arama sonuçlarınız

1. B

Chopper/Cruiser Önerisi

neyde karar kıldınız? hayırlı olsun...
  2. B

Chopper/Cruiser Önerisi

bütçenin bi tık üstüne 120-130bin bandına göre en mantıklı motorlar Nevada ve Klight250V kanımca. benim 2.motorsikletim RKS Klight250V, Nevada ile aynı motor ve şaseyi kullanıyor (arka çamurluk altı şase kısmı hariç). Piyasası olan chopper/crusier motorlar. Tavsiyemdir, aklında olan soruları...
  3. B

Motosiklet Eğitimi Sürücü Kursları Yetersiz Olması

A alırken kurstaki eleman trafikteki sürüş güzergahına bile götürmedi, sorunca baktım wpdan youtube linki atmış bu güzergahlar izleyin diye. Parkuru göstermeyecek misiniz dedim yine link geldi. 8 çizmek için nasıl yapayım gaz-debriyaj kontorlüyle mi yoksa hızlanıp belirli hızda motoru salarak...
  4. B

A2 Ehliyet Ekleme Masrafları ve İstenen Dosyalar

paşam benim seninle inat felan ettigim yok. kaldıki tanımam etmem yolda görsem selam vermem, tanımam. Kendi kendine tripleniyorsun, sana ben fazladan harç yatırdında demedim, bu benim umrumda da olmaz. benim yaşım 40'a geldi cocukca birileriyle inatlaşma derdinde olmadıgımı öncedende belirttim...
  5. B

sen haklısın ben haklıyım konusundan bahsetmiyorum. bir konuyu acıklıga kavuşturmak derdindeyim.
  6. B

idari hata ya da yanlış ödemeyele alakası yokki bunun. ben bi araştıracagım bunu. aşagıdaki linkte bundan bahsedilmiş, fark ödemesinin mevcut ehliyet sahibinin, ilave sınıf ekleme işlemi oldugundan bahsetmiş. Fark ödemesi Hk
  7. B

Ekran görüntüsü atıyorum ekte mevcut ziraat ödeme ekranı buradaki fark ödemesi nedir? Mevcut ehliyetimiz var, sınıf ekleme farkını ödememiz gerekmiyor mu? biz ehliyete sıfırdan kayıt olmuyoruzki, sınıf eklemek için fark ödememiz gerekiyor.
  8. B

hayırlı olsun ikimizede, bende dün A ehliyet için sınavı geçtim. B ehliyet sahibiyim. sertifika hemen sisteme düşüyormuymuş? kurs detaylı bilgi vermedi. bence seninde önceden B ehliyetin oldugunu varsayarsam, 425 tl vakıf, 1690 tl degerli kagıt ve 1051 tl A sınıfı fark ücreti ödememiz...
  9. B

2026 yılı için; B ehliyetime A ekleme prosedürü nedir? en son alan veya bilgisi olan var mı? 425tl vakıf +2.239tl harç bedelimi yatırılacak sadece Teşekkürler. ekleme: ziraat bankasından ödeme ekranına girdigimde, sınıf güncelleme tip A sınıfı ehliyet fark belge fark ödemesi var, 1,051tl ve...
  10. B

Eldiven önerisi

Scoyco Mx14 ya da Vexo SpeedUP bunlar sertifikalı ve orta-üst kalitede 1000-1200 tl arası yazlık eldivenler. 20 gündür eldiven baktım, secerelerini döktüm bu bantta hangileri olabilir diye. en mantıklıları bunlar. Detay istersen yardımcı olabilrim.
  11. B

Eldiven önerisi

ProBiker alındı...
  12. B

Eldiven önerisi

Dostlar, maklul fiyatlı eldiven tavsiyesi alacaktım. şu iki model benim temel koruyuculugumu saglar mı? biri scoyco biri probiker. Yazlık eldivenler, sezon için degil, o yüzden yazlık olmalarını gözardı edersek koruyuculuk için yeterli midir? Teşekkürler. 1.seçenek 2.seçenek
  13. B

Ankaradan Selamlar...

Kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim. Ankara trafigi artık zulüme döndü diyebilirim, Allahtan ilçedeyim, bi nebze daha rahat. ekseriyet otomobil kullanıyorum, dün sabah bi turlayayım dedim soguk kendini iyice hissettiriyor. Ekipman konusunda eksiklerim var, ivedilikle tamamlayacagım ama...
  14. B

Ankaradan Selamlar...

Merhabalar, Ben Yasin. Yaşım 39, Ankarada yaşıyorum, 2 cocuk babasıyım, biyologum. Yaklaşık 10 gün evvel Kuba TK03 motorsiklet alarak aranıza katıldım. Evvelinde 2 tekerli olarak bisiklet kullanmış olsam da motorsiklet deneyiyim olmadı. B ehliyetle kullanılabilirligi, vergiden muaf olması ve...