Arama sonuçlarınız

1. C

Lastikler çok kayıyor

600 km olmuştur 6128 ve 2525 yazıyor 1761318148 valla bilmiyorum hiç daha geçen ay 6 k verip aldım bu iki gündür düz yolda kayıyor yağmur yağdıktan sonra otoparka giderken motorun arkası kaç defa yanımda geldi yağmur bitti eve giderken frene hafif bastım 5 metre arkası kayarak gittim sonra...
  2. C

Lastikler çok kayıyor

600 km olmuştur
  3. C

Lastikler çok kayıyor

tamamda bu kadar kayması normal değil ki ama son iki gündür böyle oldu yağmurda bile kaymıyordu böyle
  4. C

Lastikler çok kayıyor

4 mevsim dedi tournee sport olması lazım 1761241691 bilmiyorum ki kodunu valla
  5. C

Lastikler çok kayıyor

aldığım adam 4 mevsim dedi 1761241260 ama ıslak değilki normal yerde kayıyor
  6. C

Lastikler çok kayıyor

motorum srk 125 s lastiklerini geçen ay anlas taktım iki gündür acayip derecede kayıyor freninde boşluk var ama dokununca bile motor durmuyor lastik kayıyor bugün virajı driftle aldım sizce neden oluyor 7 k verdim lastiğe yağmurlar başlıyor böyle net kayar
  7. C

Motoruma Başka Motorun ABS Beyni Olurmu

1760460189 ben ön arka abs olarak biliyorum ama okuyucuyu söylediğiniz için sağolun motorculara soracağım uyumlu model bilen arkadaş varsada bana destek olabilirmi
  8. C

bayiye götürdüğümde abs beyni arızalı dediler arada abs ışığı gelip gidiyordu ama abs yine tutmuyordu o zaman direk abs beyni arızalı dediler okuyucu olsa bile ne yapmam lazım
  9. C

bende 2023 model qj srk 125s var fakat abs beyni arızalı ve ne kilometre artıyor ne hızı gösteriyor ne abs tutuyor üçüde yok parça da yok hiçbiryerde beylikdüzü’nden yenibosnaya gittim bayisine adamlar yok gelmiyor felan dedi mırın kırın etti zar zor talep açtırdım ama gelmez gibi gözüküyor...

Yeni mesajlar