Arama sonuçlarınız

1. Metamfetamin

İl Dışı Peşin Olarak Motor Almak..

Hani derler ya bir şeyin değerini kaybetmeden anlayamazsın :D. Bizimki de aynı o hesap. 1767635402 SONUNDA. Bugün motorum geldi ama geldiği gibi çalışmama sorunu başladı aldığım yeri aradım adam bayiye götür dedi ite ite zar zor bayiye götürdük yaklaşık 2 saat sonra usta sorunun bujiden olduğunu...
  2. Metamfetamin

Onu da zar zor ikna edebildim zaten. İlk kazanda motoru satarım diyor :LOL:. Zaten az önce kafama esti bi dışarı baktım kar yağıyor. Sonra aklıma lastik geldi dedim fiyatı artmadan alayım bari az önce sipariş verdim lastikdeposu.com.tr ' den tam 5 bine denk geldi. Yaklaşık 500 600 liraya da bir...
  3. Metamfetamin

Geçen gün LS2'nin Rapid II siyah model kaskını aldım. Kask bence gayet hoş duruyor. Aynı gün birkaç tane daha motorcu gezdim ama kendime uygun hiçbir kışlık eldiven bulamadım. M büyüklüğündeki hiçbir eldiven bana olmadı. Avuç içi çoğunda güzel oturuyor ama parmaklıkları hep büyük kalıyor. Hiçbir...
  4. Metamfetamin

Tam tersi annem ikna oldu babam ikna değildi oda halloldu :D . Kaskla eldiveni kesin almayı düşünüyorum ama diğer korumalar hakkında pek bir bilgimde olmadığından çok yakın değilim. Motorun ruhsat işlerini vs. hallettikten sonra tekerleği değiştirmek istiyorum şuan düşündüğüm tekerlek seti...
  5. Metamfetamin

Motor annemin üzerine olacak. Faturada doğal olarak annemin üzerine kesildi. Sigorta büyük ihtimal 10 bin arası birşey olacak çünkü o da annemin üzerine olacak. Halihazırda A1 ehliyetim var zaten. Dün satıcı ile konuştum teslimat işini pazartesi günü ayarlayacaklarını ve ona göre bilgilendirme...
  6. Metamfetamin

Yok ya normalde böyle nickler önceden birisi tarafından seçilmiş oluyor yani biraz değerli oluyor bende denedim oldu ondan sonra dedim bu nickle olmaz başka hesap açayım dedim 7-8 gün hesabı onaylamak için beklettiler bende zaten bu nickle onaylamazlar normal açtığım hesabı onaylarlar ama tam...
  7. Metamfetamin

Hocam zaten 5 tane ilan var zaten motogarage52'den olan yok şuan. diğer 2sinden 1i 25bin kmde diğeriyse 60 bin km de onlarıda geçtim 2 ilan kalıyor bu 2sinden lacivert olanı satan adam sanırım biraz çılgın 2 motoru tek ilanda satıyor. Diğeride gözüme çok etkili gelmedi tam serseri motoru olarak...
  8. Metamfetamin

Herhangi bir şey nasıl imzalayacağım ki? Yanına gidemiyorum motorun dediğim gibi. 1766844507 Evet bu bayiden alacağım ama atakum tarafında olan bayilerinden. Şikayetlere baktım ama çok fazla bi şikayet göremedim olan şikayetler ise yaklaşık 1 yıl öncesinden.
  9. Metamfetamin

Maalesef.. Sanırsam ben direkt parayı atıp alacağım adamla çok kez konuştum bayileri küçük bir bayii değil o yüzden sıkıntı çıkacağını sanmıyorum inşallah.
  10. Metamfetamin

Motogarage52'de yokmuş maalesef daha yeni konuşmuştum. Çoğu satan yer elimizde kalmadı, yılbaşından 2-3 ay sonra gelecek tarzı şeyler söyledi. 90 95 olanlar büyük ihtimal eski fiyatlar şuanda piyasası tam olarak 115.500 tl nakit ile +-100 bine geliyor zaten. Zaten Drift L vb. modelleri de...
  11. Metamfetamin

Ailemin onayı var. Sadece haftada 2 gün olan tatillerinde bununla uğraşmak istemiyorlar.
  12. Metamfetamin

Sorunda o tek başıma gidemiyorum ki 18 yaşında değilim yanımda ebeveynim olması gerekiyor onu da ikna edemiyoruz gidiş geliş toplam 4 saat maalesef :confused:
  13. Metamfetamin

Selamlar Ordu'da yaşıyorum ve günlerdir TVS Raider 125 modelini arıyordum. Ordu'da hiçbir bayide bulamadım, en son Samsun Atakum bölgesindeki bir bayide bu motoru buldum. Bayii sahibiyle konuştuğumda motorun 115.500 tl olup, 15binini peşin verip geri kalanı taksitlendirebileceğimi söyledi. Ama...
  14. Metamfetamin

TVS Raider'mı Drift L'mi?

Hocam sıkıntıda zaten o bende şuan peşin para yok. Yani neredeyse yok, şuan sıfır veya 2.el raider almayı düşünüyorum ehliyet alma aşamasındayım. Eğer alırsamda ilk olarak 2.el Raiderlara bakıcağım taksit yaparlarsa ve sağlamsa ona göre karar vericeğim ama bu kritlerlere uygun 2. el raider...
  15. Metamfetamin

Zaten Raider almaya karar verirsem büyük ihtimal ilk önce 2. ellere bakacağım çünkü çoğu kişi 6 bin km civarı kullanıp motor yükselttiğinden 20-30 bin daha ucuzuna satıyor sıfırından. Hadi 2. ellerde olmadı sıfır almayada yakınım çünkü ne zaman Drift L kullanan görsem ya kendini maganda zannedip...
  16. Metamfetamin

Keşke tek sıkıntısı gösterge olsa..
  17. Metamfetamin

16 yaşındayım hocam :) diğer maganda tiplemeleri gibi değilim sadece motor öğrenmek istiyorum.
  18. Metamfetamin

Ucuz olması benide çok cezbediyor ama korktuğum şey şu şuan öğrenciyim motoru günlük olarak kullanacağım ama en küçük bir hata bile olsa servisten yardım almam gerekecek ki benimde buna zamanım olmayacak çoğu zaman, mesela driftin gösterge kroniği beni düşündüren şeylerden birisi ama onun...
  19. Metamfetamin

Selamlar. En son bir konu açmıştım "Revolt RT3 alınır mı?" diye, sonralardan bir karar aldım ve araştırdım yakınlarımızdaki bir bayi hem Drift L hem de TVS Raider için 12 ay vade farksız taksit yapıyormuş o yüzden hedefimi biraz daha o yönlere yönlendirdim. Peki şimdi geldik malum soruya, TVS...

Yeni mesajlar