Arama sonuçlarınız

1. S

Başlangıc Motoru Önerisi Dominar D250

temiz ns 200 ler var sanırım 100 110k gibi fiyatlara ama boy kilo sıkıntı cıkarır mı ve kroniği var mı?
  2. S

arkadas 192 103 kilo bozmaz diye dusunuyorum ama bilemedim :D 1783453732 Hocam bütçe biraz kısıtlı oldugu iin 120 130 lar anca kurtarıyor öğrenci oda 1783454186 teşekkürler.
  3. S

Merhabalar abilerim ablalarım hayırlı akşamlarınız olsun bir arkadaşım var 192 boylarında dominarı beğendigini söylüyor sizce altında küçük kalır mı başlangıç motoru olarak nasıl olur 10k 11k kilometrelerdekiler 130 120 civarı almak mantıklı mı ve egzozdan dolayı sağa cekme olayından baska...
  4. S

Scorpion EXO 391 Kapalı Motosiklet Kaskı Alınır mı?

güzel yorumunuz icin tesekkur ederim. bütçemede uyuyor buyuk ihtimal bunu alıcam. Görmemiştim teşekkür ederim
  5. S

Aileme Söylemeden Motor Aldım Sizce Ne Yapmalıyım

satılsada işine yarıyo satılmasa da işine yarıyor oda iyimiş :D
  6. S

izmirde kask denemek icin bir kac yer bakıcam varsa izmirde olan guzel dukkan oneriri misiniz 1780849519 iki adet daha kask buldum fakat emin olamadım suan uc model arasındayım https://www.vipmoto.com/hjc-c10-kapali-kask-75964...
  7. S

evet görünüşü falan gercekten cok guzel attıgım linkten satın alırsam saydam vizörle mi gelir yoksa siyahla mı bilginiz var mı ben goremedim ama ?
  8. S

internetten satın alıcam kask boyutunu vs neye göre olcmem lazım
  9. S

merhabalar orta fiyatlı kask bakıyorum cok cıkamam ogrenciyim bu fiyatlarda baska kask oneriniz var mı ben bu kaskı almayı planlıyorum havale ile 4400 müş...
  10. S

Ehliyet ve ilk motor

ben de öğrenciyim kask için fazla bir bütçem yok havale ile 4400 tl ye geliyor belgeleri falan var https://www.motomax.com.tr/scorpion-exo-391-kapali-motosiklet-kaski-siyah?lang=tr&h=fdd438e5&_sgm_campaign=scn_cf2dbd7704000&_sgm_source=9021&_sgm_action=click
  11. S

Orta Bütçe ğrenci işi kask önerisi

anlattıgınız sharp vs. hicbir fikrim ve bilgim yok cok pahalı olmadan ortalama bi kask istiyorum cok butcem yok elfiven onerisi yapabilirseniz sevinirim ve izmirdeyim
  12. S

Orta Bütçe ğrenci işi kask önerisi

Selamlar ls2 kasktan geciş yapmak icin kask bakmaya basladım scorpion diye bi marka buldum pek bi fikrim yok gorunusu guzel fiyatları makul geldi kullanan var mı onerilerinize acıgım https://www.motomax.com.tr/scorpion-exo-491-kapali-motosiklet-kaski-siyah
  13. S

KTM 250 Adventure için Yardım

Değerli yorumunuz icin cok tesekkurler gercekten ugrasıp yazmıssın bu benim icin bi kullanıcıdan alınabilcek en iyi tavsiyelerden birisi oldu forumdaki butun yorumları kaydedip kendime atıyorum bunları da katarak motor bakıcam tesekkur ederim tekerinize taş değmesin.
  14. S

Teşekkürler.. 1779476102 hocam bu arada duke 250 hakkında var mı dusunceleriniz onlarda cok hosuma gidiyor fakat boy sıkıntı olur mu acaba
  15. S

far olayını biraz arastırdım dediginiz gibi gece icin sis farı öneriyorlar usta sorunumda yok peder bey sanayide dükkan sahibi tanıdık çok ustamız var. Pürüssüz gecmemesi pek te problem degil benim icin hassas adam icin farklı olur tabiki :D İnşallah Haziran ayı gibi alıcam bi sorun cıkmaz...
  16. S

Öncelikle muhtesem bilgilendirici cevap icin tesekkurler genel olarak guzel bir motor tipi gidisi benimde hosuma gitti bunun yaninda 195 olmama ragmen rahat kullanabilmem guzel bir yani bakimlar ve servis disinda cok absurt olan bir durum yok sanirim
  17. S

Öncelikle Selamlar sevgili büyüklerim sevgili küçüklerim tekerinize taş değmesin Ktm 250 adventure modeline bakıyorum ve birkaç sorum var 2. el almayı planlıyorum nelere dikkat etmem gerekiyor nelere bakmalıyım neleri sormalıyım iki adet ilan var suan baktıgım aşağıya linkelerini paylasıcam...
  18. S

1.95 Boy için 250CC Motor önerisi

ehliyeti yeni alıcam arabadan sonra a2 ye basvururum direkt buyuk ihtimal
  19. S

tesekkurler bilgilendirme icin 1779098221 evet haklısınız fakat 250 cc gibi bi motorla vitese ve tepkilere alısmam lazım yoksa bizimde hayalimizde var tracer 900 ler :D https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sezona-hazir-en-dolularindan-1180818165/detay
  20. S

a2 almak icin 2 sene a1 sahibi olmak gerekmiyor mu? yada o a ehliyet almak icin a2 yi 2 sene sahip olmak mıydı 1779095211 Sanırsam 250 adventure modeline yonelicem goruntu olarakta hos duruyor..

Yeni mesajlar