Arama sonuçlarınız

1. X

Egzoz Ceza Problemi

Ben küfürden bahsetmiyorum. Demişsin ya korna çal diye korna çalanlara ne yapıyorlar git bak bakalım sosyal medyadan youtube'dan. Hayatında 1000 lik makine gördüğüne emin misin ?
  2. X

Egzoz Ceza Problemi

O eden kişinin seviyesizliği aynısını fazlasıyla iade ediyorlardır :) bahsettiğim araçları stock olarak varsaydım. 1000'lik makine ile tünele girdiğinde kontak mı kapatacaksın? Ayrıca ben sana korna yüzünden çıkan bir sürü kavga atabilirim sen bana egzoz yüzünden ''sen niye motoru bağırtıyorsun...
  3. X

Egzoz Ceza Problemi

Mevzu sadece ses değil. Korna basın diyorsun da bu ülkede göz göze geldiler diye adam öldüren y**şaklar var. Yani çok gereksiz bir yorum yapmışsın bence. Sana kimse motorun sesi fazla çıkıyor diye inip saldırmaz ama korna bastığında neler olur onu deneyimle gör. En azından ben insanlarla...
  4. X

Egzoz Ceza Problemi

Alıp koleksiyon yaparız diye güzel (!) devletimiz bizi düşünüyor.
  5. X

Egzoz Ceza Problemi

Öyle öyle yaralanma olsun olmasın umrunda değil aranızda anlaşın diyor ben eşek miyim adam anlaşmak tutanak tutmak istememiş ki seni çağırıyorum senin görevin bu. Bizim ülkede polise tapan kitle (emir kulu,fazla saat çalışıyorlar psikolojileri bozuk vs vs) olduğu sürece bu durum daha da vahim...
  6. X

Egzoz Ceza Problemi

valla ben de öyle yapacağım yazarsa da yazsın yapacak bir şey yok itiraz ederiz.
  7. X

Egzoz Ceza Problemi

Valla hocam kusura bakma da hiçbir eksiğim yok bana normal şartlarda hiçbir şekilde ceza yazamaz ama türkiyede yaşıyoruz maalesef. Kuryeyim p1 belgemi almışım,çantamı ruhsata işletmişim,sigortam var,şehir içi 50 km/h geçmemeye özen gösteriyorum araba sıkıştırmadıkça bana ne gibi ceza yazabilir...
  8. X

Egzoz Ceza Problemi

Bugün instagramda bir trafik polisine denk geldim sordum fabrika çıkışı hariç takılan egzozlar lisanslı olsa dahi uygunluk belgesi verilmiyor verilmediği için de yasal olmaz dedi arada kaldım inanılmaz bilgi kirliliği var sitenin biri yasal diyor diğeri değil diyor polisin biri yasal diyor...
  9. X

Egzoz Ceza Problemi

Valla araştırdım ödemeden de ediliyor dediler ben ödemeden ettim umarım 2 aydır boşa beklemiyorumdur. E imza ile uyap üzerinden online itiraz ettim. 1756580360 Yani yasal olarak normalde ceza yememem lazım değil mi çünkü sonuçta ruhsata işli,db seviyesi standartlara uygun bir sorun olmaması lazım.
  10. X

Egzoz Ceza Problemi

O da çok uzun sürüyor uğraşmaya değmez şu an aktif ceza itirazım bulunuyor 3 gün sonra 2 ay olacak hala ses soluk yok ödemedim de
  11. X

Egzoz Ceza Problemi

Çok saçma bir şey ama sonuçta sen bunu ülkede satıyorsun,vergini alıyorsun,muayeneden geçirtip ruhsata işlemeye izin veriyorsun ama takmak yasak ne yapacağız egzozu koleksiyon mu
  12. X

Egzoz Ceza Problemi

Herkese iyi forumlar. Motoruma lisanslı akrapovic egzoz takmayı düşünüyorum. Ruhsata da işleteceğim. Duyduğum,okuduğum kadarıyla orijinal lisanslı olanlar desibel sınırlarına uyacak şekilde üretiliyormuş. Motoruma takarsam herhangi bir çevirmede olumsuz bir durumla karşılaşır mıyım ?
  13. X

ZX4RR vs CBR600RR

Blok olarak çok güzelde tasarımı sanki yapamamışlar hocam ya güzellik görecelidir tabi ama ben o motorun görüntüsünü bir türlü sevemedim 1756303458 Ben de öyle düşünüyorum abi valla yoksa arkadaşın dediği 1100lük fiyatıyla gücüyle rakipsiz. Aprilianın da buradaki servisinden pek memnun değil...
  14. X

ZX4RR vs CBR600RR

Tabi haklısın fiyatı aşırı uygun o fiyata honda 500r satacak utanmasa :D
  15. X

ZX4RR vs CBR600RR

Biraz videosunu izledim de ben bunda ölürüm kral :D cbr600rr zx4rr örneğini vermemin nedeni alt devirleri bayağı ölü diyorlar ama tuononun videodan anladıgım kadarıyla inanılmaz bir gaz tepkisi var insanı basmaya teşvik eder 1756127555 500R da inanılmaz hoşuma giden makine ama şu an sıfırı 480...
  16. X

ZX4RR vs CBR600RR

Herkese iyi forumlar. Yaklaşık 10 senedir motor sürüyorum 125cc ile fazlasıyla vakit geçirdiğim için sıkıldım fakat 250 300 cc tek/çift silindir motorlara 400-500 bin vermeyi aşırı saçma ve gereksiz buluyorum şahsen. Bu yüzden sesi güzel çıkan (trafikte daha fazla fark edilmek için) 4 silindir...

Yeni mesajlar