Arama sonuçlarınız

1. Ahmet Özdemir

Motor Önerisi 400-500k BÜTÇE

Arkadaşlar motoruma karar verdim uzun incelemelerden ve araştırmalardan sonra, yeni motorum Allah izin verirse V-Strom 800 DE olucak, 2. full ekipmanlı buldum. Öneriler için çok teşekkür ederim.
  2. Ahmet Özdemir

benimde aklımda ki motorlardan birisidir kendisi, ama daha yeni bir modeli ve donanımlı olması açısından 800de ye baktım, 500 bine full+ full ekıpmanlı bır tane buldum. Bu fiyatlara bir afrika bulamazsam kendisi alacağım bir motor olacak inşallah :) 1756205471 evet ilk tercihim benimde afrika...
  3. Ahmet Özdemir

teşekkürler ama dediğim gibi çinliye pek bulaşmak istemiyorum. Ne kadar iyi olursa olsun. Alacağım motoru uzun süreli kullanma niyetindeyim o yüzden çinliler uzun vadede biraz sıkıntı olabiliyor
  4. Ahmet Özdemir

Mersin , Anamur gibi yolları virajlı ve çok zevkli bir yerde oturuyorum fakat her yere çok uzak, motor test edebileceğim bir yer olsa inanın bu kadar karmaşanın arasında kalmazdım ama bulunduğum konum nedeniyle yardıma ve düşüncelerinize ihtiyacım var, kullandığınız motorlarla ilgili.
  5. Ahmet Özdemir

Enduro gereksinimi o kadar fazla değil, dediğiniz gibi bir sport touring motor da olabilir. Tavsiye tavsiyedir. Ama benim için en önemli konu artçı konforu :D eşim için. Yüksek süratler de seyreden birisi değilim. İkimizi zorlanmadan 120 130 otobanda götürsün yeterli
  6. Ahmet Özdemir

Merhabalar, şuanda kullanmış olduğum Dominar 250D motorumla yaklaşık 25k km yaptım ve yetersiz gelmeye başladı, özellikle eşimle yola çıktığımızda onun için rahatsız ve yorucu bir yolculuk olmaya ve yokuşlarda tıkanmaya başladı. Motordan beklediklerim, artçı için konfor, 600cc ve üzeri bir yol...

Yeni mesajlar